Η Essie αποκάλυψε τι βερνίκια φοράει τώρα (και η ίδια και ο άντρας της)!

Κινεί την βιομηχανία των χρωμάτων στα νύχια! Γι’ αυτό και έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξέρεις τι χρώματα αγαπάει τώρα! Ο λόγος για την Essie Weingarten που όπως σου έχουμε ξαναπεί, είναι υπαρκτό πρόσωπο! Αχά! Και μπορούμε να περηφανευόμαστε γιατί έδωσε συνέντευξη εδώ στο TLIFE (κι έχει τρομερό ενδιαφέρον οπότε μετά από αυτό το post κάνε κι ένα κλικ εδώ!).

Και πιο μετά έδωσε, ή καλύτερα, λίγες μέρες πριν, μίλησε και στο Into The Gloss και είπε ποια βερνίκια αγαπάει περισσότερο και φοράει τώρα! Και κάτι που δεν υποψιαζόσουν: είπε και ποιο βερνίκι φοράει ο άντρας της!

“Αυτή την περίοδο φοράω το Who’s She Red. Επίσης, συνηθίζω να φοράω δύο αποχρώσεις, τη μια πάνω από την άλλη. Όπως, για παράδειγμα, το Ballet Slippers με το Mademoiselle, ή το Blushing Bride με το Sugar Daddy, ή το Vanity Fairest με το Aurora. Αλλά τελευταία κάνω πολλά κόκκινα! Για τους άντρες μια στρώση Mademoiselle είναι τέλειο! Ο σύζυγός μου, Max, το φοράει και κανείς δεν το καταλαβαίνει!”. Ουπς! Μέχρι πρόσφατα, Essie!

Bonus info: Σε λίγες μέρες έχω ραντεβού για mani- pedi. Και σημείωσα ήδη τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς για να αντιγράψω κάποιους! Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες και χρώματα, σου προτείνω να κάνεις το ίδιο!

Read More

And More