Η Τάμτα βγάζει… νύχια! Που (αλλού) τα είδαμε;

Κατά καιρούς πολλές τάσεις έχουμε δει να περνάνε με ταχύτητα φωτός μπροστά από τα μάτια μας. Κάποιες τις έχουμε υιοθετήσει, κάποιες άλλες διστάσαμε αρχικά αλλά τελικά καταφέραμε να τις φέρουμε στα δικά μας μέτρα αλλά υπήρξαν κι εκείνες, οι πιο τολμηρές στις οποίες κάναμε delete. Όχι τόσο γιατί δεν μας άρεσαν, όσο γιατί δεν μας ταίριαζε η εικόνα του εαυτού μας να τις υιοθετεί.

Πράγματι, δεν είναι εύκολο να μπορείς να υποστηρίξεις τα τελευταία trends, εκτός αν είσαι… η Τάμτα! Στην χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Αξίζει να το Ζεις” η performer μας σύστησε σε μια ακόμη τάση: τα γαμψά νύχια!

Γιατί μπορεί οι οίκοι στην πλειοψηφία τους να μας έδειξαν κοντά μήκη και γήινα χρώματα στα νύχια, αλλά υπήρχαν και δύο λαμπρές εξαιρέσεις στον κανόνα. Ποιες ήταν αυτές που ενέπνευσαν και την Τάμτα;

Οι Dsquared στο fashion show για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2010-11 “έντυσαν” τα νύχια των μοντέλων με τεχνητά νύχια σε μακρύ μήκος με πολύ μυτερό τελείωμα

Και μια εικόνα από τα backstage των προετοιμασιών του οίκου όπου πολλές nail artists επιστατεύτηκαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Τα νύχια της Τάμτα στην χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Αλλά και στον οίκο Max Mara είδαμε αντίστοιχο σχήμα νυχιών, λιγότερο μακρύ αυτή τη φορά και σε nude τόνο.

Όσον αφορά στην απόχρωση στα νύχια της Τάμτα; Εκείνη προτίμησε να κινηθεί σε έναν πιο σκούρο κερασί τόνο.Πολύ κοντά σε αυτόν βρίσκεται και το Essie στην απόχρωση Velvet Voyeur από την φθινοπωρινή συλλογή χρωμάτων.

Read More

And More