Και όμως! Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που πρέπει να βάψεις τα νύχια σου το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο έχει τα δικά του χρώματα. Στα νύχια τα χρώματα αυτά κινούνται συνήθως στα σκούρα κόκκινα (γνωστά και ως μπορντώ) ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις στο all time classic μαύρο. ΑΛΛΑ αν θέλεις να θεωρηθείς ενημερωμένη θα πρέπει η απάντησή σου στην ερώτηση “τι χρώμα θα τα βάψουμε” να είναι αντανακλαστική: πορτοκαλί!

Παρακάτω, έχουμε μερικές επιλογές που έχουμε δει στα social και στους λογαριασμούς των top nail expert, όπως για παράδειγμα στον Tom Bachik.

Πορτοκαλί νύχια: πού το είδαμε, πώς και οι πιθανές αποχρώσεις!

Στην πρεμιέρα της ταινίας της Margot Robbie, το Once Upon A Time, η ίδια εμφανίστηκε με total white ρούχα και total… orange makeup! Το monochromatic αυτό μακιγιάζ της, όπως φαίνεται, είχε προέκταση και στα νύχια της, αφού ο celebrity nail artist, Tom Bachik επέλεξε για εκείνη ένα pale πορτοκαλί.

Τα νύχια που βλέπεις παραπάνω σε χορταστικό close up ανήκον στην Margot Robbie ενώ το βερνίκι που χρησιμοποίησε εδώ ο Tom Bachik είναι η απόχρωση Coquillage της Chanel.

Όπως φαίνεται, η Margot Robbie δεν ήταν η μοναδική που αγάπησε αυτό το χρώμα! Η Selena Gomez το υιοθέτησε επίσης στα μακριά, οβάλ νύχια της.

Όταν σκεφτόμαστε πορτοκαλί νύχια σκεφτόμαστε ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Και όμως, ο celebrity manicurist, Tom Bachik μας απέδειξε ότι αυτό το χρώμα ταιριάζει σε κάθε τόνο. Αρκεί κι εσύ με την σειρά σου να επιλέξεις τον σωστό τόνο.

Όταν μιλάμε, λοιπόν, για ανοιχτές επιδερμίδες οι επιλογές που θεωρούνται πετυχημένες είναι δύο: είτε ανοιχτόχρωμο πορτοκαλί είτε σκούρο (κάνει καριέρα ως πορτοκαλοκόκκινο) προκειμένου να κάνει contrast.

Αν το πορτοκαλί σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σου φαντάζει μια αρκετά extreme επιλογή, επίλεξε την μινιμαλιστική προσέγγιση της nail artist του Paintbox, Mabelyn Martin, και υιοθέτησε το πορτοκαλί σε μικρές δόσεις. Μια ιδέα είναι μια γραμμή που θα καλύπτει το μισό άκρο του νυχιού.

Τα αγαπημένα μας πορτοκαλί βερνίκια

Για να περάσεις από την θεωρία στην πράξη σου έχουμε παρακάτω συγκεντρωμένα τα αγαπημένα μας πορτοκαλί βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις που βλέπουμε τώρα στα νύχια των διασήμων!

Sephora Color Heat, απόχρωση Trick or Treat, €1.00. Η πιο καθαρή εκδοχή του πορτοκαλί στην πιο οικονομική εκδοχή του. Αυτό το βερνίκι είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από ρητίνες και κεριά για στέγνωμα express και λάμψη που διαρκεί 5 ημέρες. Bonus: το τέλειο πινέλο που καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του νυχιού!

OPI απόχρωση Suzi Needs a Loch-smith, €13.95. Ένα τέλειο και πολύ ζεστό πορτοκαλί που κινείται ανάμεσα στο χρώμα της σκουριάς και της κολοκύθας.

 

 

Nars Nail Polish, απόχρωση Hunger Rouge mandarine, €19.95. Η τέλεια απόχρωση βερνικιού για αυτή την περίοδο! Είναι ζεστή, σετάρεται τέλεια με ανοιχτές και σκούρες επιδερμίδες και είναι ιδανική για μανικιούρ- πεντικιούρ. Μην το περιορίσεις στα άνω άκρα σου!

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour, απόχρωση Coquillage. Αυτή είναι η πορτοκαλί απόχρωση που φορούσε στα νύχια της η Margot Robbie και η οποία κινείται περισσότερο στο peachy παρά στο πορτοκαλί.

 

Read More

And More