Ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το τέλειο βερνίκι που φοράει η Margot Robbie στις Χρυσές Σφαίρες

Επιτέλους λίγο glam αναφωνήσαμε εδώ στο beauty department του TLIFE όταν λίγες ώρες πριν οι διάσημες άρχισαν να εμφανίζονται από τα σαλόνια του σπιτιού τους έχοντας τα τέλεια μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια. Και το timing ήταν τέλειο γιατί την ίδια στιγμή το δικό μας ημιμόνιμο μανικιούρ είχε κατέβει αρκετά και σκεφτόμασταν ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα που θα κάνουμε. Μόνες μας. Στο σπίτι. 

Η έμπνευση, λοιπόν, ήρθε από την Margot Robbie η οποία είχε το τέλειο χρώμα στα νύχια της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τον man-icurist, Tom Bachik. 

Πρόκειται για ένα σκούρο berry χρώμα που κάνει το τέλειο χρωματικό contrast με την λευκή επιδερμίδα μας και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για την απόχρωση Interdit της Chanel. Μάλιστα, ο Tom Bachik που φροντίζει τα νύχια πολλών διάσημων όπως της Selena Gomez και της JLO έδωσε αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα: “Για αυτό το look χρησιμοποίησα το LA BASE της Chanel ως βάση, έπειτα το Chanel #765 Interdit, το LE TOP COAT της Chanel aκαι ολοκλήρωσα με το Chanel HUILE DE JASMIN Revitalizing Facial Oil και την κρέμα χεριών LE CRÉME MAIN για να καταπραΰνω και να δώσω μια λάμψη από κόκκινο χαλί στα νύχια!

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε και δύο- τρεις διαφορετικές εκδοχές βερνικιών μέχρι να καταλήξουν στο τελικό που ήταν αυτό που βλέπεις αριστερά. 

Όσο για εμάς, μόλις βρήκαμε το επόμενο χρώμα που θα βάψουμε τα νύχια μας!

Read More

And More