Mani Monday! Το χρώμα που θα βάψουμε τα νύχια μας σήμερα και για όλη την εβδομάδα!

Μια άλλη εβδομάδα, ένας άλλος μήνας, ένα άλλο Mani Monday να μας φτιάξει την διάθεση (αν και αυτή η διαφορετική Δευτέρα λογικά σε βρίσκει με φτιαγμένη διάθεση, αλλά να που μέχρι το τέλος αυτού του post θα διαπιστώσεις και η ίδια ότι μπορείς περισσότερο!).

Κάπου εδώ, και πριν σε συστήσω στο χρώμα που θα βάψουμε τα νύχια μας αυτή την εβδομάδα δώσε μου μερικά δευτερόλεπτα να σου πω πόσο αγαπώ την Sally Hansen! Κυρίως, γιατί στην χρωματική της γκάμα υπάρχει κάθε χρώμα που εκφράζει κάθε μου (και ΜΑΣ) διάθεση! Μετά, λοιπόν, από το υπερτέλειο κόκκινο της Μεγάλης Εβδομάδας (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ), δεν υπάρχει κανένα καλύτερο χρώμα να υποδεχτούμε τον Μάη με ένα ultra stylish mint, το Mintage (υποθέτω ότι είναι αυτό το λογοπαίγνιο του MINT και του vintAGE) και φυσικά το Miracle Gel top coat για να έχεις το χρώμα στα νύχια σου σταθερό και super λαμπερό για 15 ολόκληρες μέρες! Σαν να έκανες ημιμόνιμο σε κάποιο nail bar!

Αλλά να που και σε αυτό το #ManiMonday θα πρέπει να θέσεις τις σωστές… βάσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Με άλλα λόγια, η φροντίδα για την Sally Hansen παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γι’αυτό κι εδώ θα βρεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων για κάθε σου ανάγκη! Γι’αυτό το μανικιούρ, λοιπόν, επιστρατεύτηκαν και τα παρακάτω προϊόντα…

– Instant Cuticle Remover που εξαφανίζει τα πετσάκια. Απλώς βάζεις λίγο προϊόν περιμετρικά στη βάση του νυχιού, τα αφήνεις να μαλακώσουν για περίπου 15 λεπτά και σπρώχνεις με ένα ξυλάκι.
– Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment, η βάση που έχει και θεραπευτική δράση αφού ενδυναμώνει και φροντίζει τα νύχια σου
– Miracle Gel Top Coat, το top coat- θαύμα που σου χαρίζει διπλάσιο όγκο, διπλάσια λάμψη και την διάρκεια ενός ημιμόνιμου σπίτι σου!
– Vitamin E Nail & Cuticle Oil για την θρέψη των νυχιών σου και για μαλακά πετσάκια!
– Dry & Go Drops, επίσης θαυματουργές σταγόνες για να στεγνώνουν τα νύχια σου σε 60 δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα!)

Βήμα 1: Περνάς μια στρώση Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment. Έτσι, αφενός προστατεύεις τα νύχια σου από το σπάσιμο και αφετέρου δημιουργείς ένα προστατευτικό φιλμ ώστε το χρώμα να μην περάσει στα νύχια.

Βήμα 2: Περνάς μια στρώση από το πιο τέλειο mint (aka Mintage της Sally Hansen) και επαναλαμβάνεις με μια δεύτερη. Όσο προχωράμε προς το Μάιο και όσο η επιδερμίδα σου αποκτά μια πιο ηλιοκαμμένη όψη τόσο το χρώμα αυτό αναδεικνύεται περισσότερο. Θα το δεις να συμβαίνει τις επόμενες μέρες!

Βήμα 3: Μια στρώση Miracle Gel Top Coat και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Be the boss με το πιο cool, stylish, vintage… Mintage χρώμα στα νύχια σου! Από την Sally Hansen, φυσικά!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Ευχαριστούμε πολύ την nail expert, Κωνσταντίνα Μπασάνου, και την Άννα Ρούσσου από την σχολή Make Up Lab by Yiannis Marketakis για το μακιγιάζ

Read More

And More