Μανικιούρ: Αυτά είναι τα 6 ωραιότερα χρώματα του Χειμώνα

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ, το κρύο τσουχτερό κι εσύ έχεις ραντεβού με τη nail artist ή είσαι έτοιμη να αποκτήσεις ένα νέο βερνίκι νυχιών μιας και δημιουργείς μόνη σου το μανικιούρ στο σπίτι. Οι experts έχουν ήδη μοιραστεί με τους followers στο Instagram τα αγαπημένα τους. Εκείνα που έχουν απλώσει στις celebrities στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Από το κλασικό κόκκινο και το καφέ της σοκολάτας μέχρι το απόλυτο nude και το εμβληματικό πλέον μαύρο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνο που θα αποκτήσεις τον τελευταίο, τυπικά, μήνα του χειμώνα. 

Extra Tips

  • Aν θέλεις να δείχνει άψογο μην ξεχνάς ότι πριν την εφαρμογή επιβάλλεται να περιποιηθείς τα νύχια και τη γύρω περιοχή που πρέπει να είναι ενυδατωμένη και απαλή και θα το πετύχεις απλώνοντας μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας ή ελαίου. 
  •  Μην χρησιμοποιείς ψαλίδι. Μικραίνεις και δίνεις σχήμα αποκλειστικά και μόνο με τη χάρτινη λίμα. 
  • Μην ξεχνάς το base coat. Είναι το προϊόν που προστατεύει τα νύχια από τη φθορά. Το top coat με τη σειρά του κρατά το βερνίκι στη θέση του για αρκετές ημέρες ενώ χαρίζει έξτρα λάμψη. 
  • Περιμένεις να στεγνώσει η πρώτη στρώση πριν εφαρμόσεις τη δεύτερη. 
  • Αποφεύγεις για μερικές ώρες μετά το μανικιούρ να πλύνεις τα χέρια σου με ζεστό νερό. 
  • Για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το μανικιούρ φροντίζεις ώστε να είναι τα χέρια σου ενυδατωμένα και απαλά κάνοντας αρχικά απολέπιση και απλώνοντας στη συνέχεια μια κρέμα με πλούσια υφή. 

Instagram: @betinagoldstein

Πράσινο: Σκούρο, κομψό και σοφιστικέ. Δείχνει υπέροχο σε κοντά νύχια και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ταιριάζει με όλα τα looks και  περιστάσεις.   

Erre Due Pro Gel, 556 Liberte

Instagram: @tombachik

Nude: Ή αλλιώς “rich girl” look. Σχεδόν διάφανο,clean και διαχρονικό. Είναι κατάλληλο για εσένα που αγαπάς το minimal μανικιούρ. Ο Tom Bachik άπλωσε στα πολύ κοντά αλλά περιποιημένα νύχια της Selena Gomez την απόλυτη, διάφανη απόχρωση που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου. 

Dior, Dior Vernis, 108 Muguet

Instagram: @nailsbyalsn

Chocolat: Η πιο γλυκιά απόχρωση του καφέ, επανήλθε το φετινό χειμώνα και τα it girls την λάτρεψαν. 

Sephora Collection Color Hit, Resist to Temptation 

Instagram: @tombachik

Burgundy: Η Margot Robbie παραμένει πιστή τα τελευταία χρόνια στο βαθύ κόκκινο της Βουργουνδίας που θεωρείται κλασικό. 

Chanel Le Vernis, Rouge Noir

Instagram: @zlatawolffonglerie1_strasbourg

Back to black: Το μαύρο είναι πάντα μια καλή ιδέα όποιο κι αν είναι το μήκος ή το σχήμα των νυχιών σου. Δεν σε περιορίζει και  δείχνει τέλειο τόσο στη λαμπερή του όσο και την ματ εκδοχή του. 

 

Korres Gel Effect Nail Colour, 100 Black 

Instagram: @tombachik

Red red nails: Το κόκκινο χρώμα στα νύχια όπως ακριβώς και στα χείλη είναι ότι πιο κομψό και classy. Επιλέγεις την κλασική απόχρωση με μπλε υποτόνους που ταιριάζει σε όλα τα δέρματα. 

Art Deco Art Couture Nail Lacquer, 684 Lucious Red 

Read More

And More