Μανικιούρ και δαχτυλίδια: δέκα τέλειοι συνδυασμοί για να πάρεις έμπνευση

Τώρα που άνοιξαν επιτέλους τα nail studio μπορούμε να κάνουμε όποιο μανικιούρ έχουμε φανταστεί χωρίς πειραματισμούς και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Και με δεδομένο ότι με το styling στο σπίτι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά (η φόρμα είναι τόσο άνετη που δύσκολα θα βρούμε άλλο ρούχο να το αντικαταστήσει) θα πάμε το παιχνίδι στα… άκρα! Κυριολεκτικά! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα συνδυασμούς nail art και τέλειων αξεσουάρ (δαχτυλίδια και βραχιόλια) για να εμπνευστείς…

@betina_goldstein 

Δεν ξέρουμε τι μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το μανικιούρ: τα αστέρια στα νύχια ή αυτά τα τέλεια δαχτυλίδια; 

@alyssainthecity 

Αυτό το ρετρό floral μανικιούρ με αυτά τα ρετρό δαχτυλίδια είναι τέλειος συνδυασμός!

@betina_goldstein 

Αν κινείσαι στην μινιμαλιστική οδό αυτός εδώ ο συνδυασμός θα σου αρέσει πολύ: μανικιούρ που παίζει με τις γραμμές και το negative space και λεπτά χρυσά δαχτυλίδια τοποθετημένα στρατηγικά στα δάχτυλά σου.

@heartzeena

Δεν χρειάζεται να είναι του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνεις ένα μανικιούρ με καρδούλες. Αν πάλι δεν θέλεις αυτό το nail art μπορείς να δανειστείς απλώς τις αποχρώσεις. Ροζ και κόκκινο ταιριάζουν πολύ!

@betina_goldstein 

Το evil eye στην πιο cute εκδοχή του! Και φυσικά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από όλα αυτά τα λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια. 

@emmanuellek_

Το rainbow manicure με πρωταγωνιστή τις παστέλ αποχρώσεις αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο χάρη σε αυτά τα υπέροχα δαχτυλίδια. 

@fannyekstrand

Cherries, γλυκά και μερικά υπέροχα vintage δαχτυλίδια συνθέτουν το μανικιούρ που μόλις μπήκε στην wish list μας!

@hannahlourobinson

Το floral nail art και η άνοιξη πάνε χέρι- χέρι αλλά μπορείς να απογειώσεις το αποτέλεσμα επιλέγοντας να τοποθετήσεις τα λουλούδια σε στρατηγικά σημεία μόνο στην άκρη του νυχιού. 

@hannahlourobinson

Όσο ο καιρός ανοίγει τόσο συχνότερα θα βλέπουμε μπροστά μας μανικιούρ που αντλούν την έμπνευσή τους από το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φρούτο, τα κεράσια. 

@styleidealist 

Αυτό το μανικιούρ είναι η απόδειξη πως το accent nail ή αλλιώς ο παράμεσος μπορεί να κάνει την διαφορά! 

@nails_of_la 

Ένα πολύ minimal- πολύ chic μανικιούρ που δανείζει τις χρυσές του λεπτομέρειες και στα αξεσουάρ. Φόρεσε τα πιο αγαπημένα σου παστέλ ρούχα και υποδέξου την άνοιξη ανανεωμένη! 

Read More

And More