Μανικιούρ και πεντικιούρ: Αυτές είναι οι ωραιότερες αποχρώσεις της Άνοιξης

To μανικιούρ είναι το θέμα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Instagram και το Pinterest. Και αυτό σημαίνει πως σε ενδιαφέρει να γνωρίζεις τις τάσεις όσο αφορά στις αποχρώσεις αλλά και τα σχέδια. Οι nail artists με τη σειρά τους δημιουργούν τάσεις εμπνευσμένες από κάθε λογής υλικά, έργα τέχνης, υλικά όπως είναι το μάρμαρο για παράδειγμα αλλά και γλυκίσματα. 

Και τώρα που η άνοιξη είναι πλέον εδώ και το καλοκαίρι πλησιάζει το πεντικιούρ βρίσκεται και σε πρώτο πλάνο. Τα σανδάλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα θα αντικαταστήσουν τις μπότες που σημαίνει πως τα νύχια σου αποκτούν το τέλειο χρώμα. Matchy ή και σε πλήρη αντίθεση με το μανικιούρ ανάλογα με τη διάθεση σου αλλά και την τάση που θέλεις να ακολουθήσεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails)

Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που περιποιείσαι μανικιούρ και πεντικιούρ μόνη στο σπίτι θα πρέπει να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου με τα νέα βερνίκια. Παστέλ, ζωηρές αλλά και nude αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Θυμίζουν ανθισμένα λουλούδια, τη θάλασσα αλλά και αγαπημένα φρούτα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOPHIA WEBSTER (@sophiawebster)

Κι αν είσαι έτοιμη να ανανεώσεις τη συλλογή σου δες στη συνέχεια τα πέντε ωραιότερα χρώματα. 

 

 

Chanel La Pausa, Le Vernis,Terra Rossa: Ανήκει στην ανοιξιάτικη σειρά του οίκου, εμπνευσμένη από την αγαπημένη, παστέλ παλέτα της Mademoiselle Coco. Αναβαθμίζει το look σου όπως ακριβώς και ένα πολυτελές clutch και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος.  

 

Dior Vernis, 661 Bonheur: Μια φούξια απόχρωση που θυμίζει ανθισμένη βουκαμβίλία που αναρριχάται στο λευκό τοίχο ενός Κυκλαδίτικου νησιού. Μαζί με το εμβληματικό κόκκινο είναι τα δύο αγαπημένα χρώματα του Monsieur Dior και είναι η απόλυτη απόχρωση της σεζόν. 

 

OPI Nail Lacquer, Trading Paint: Κινείται ανάμεσα στο ροδακινί και το πορτοκαλί και πρόκειται για ένα “ζουμερό” χρώμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα αναβαθμίσει το look σου με τον πιο δροσερό τρόπο. 

 

Essie flight of fantasy: Γαλάζιο σαν τη θάλασσα και τον ανοιξιάτικο, καθαρό ουρανό. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης. Οι κίτρινοι υποτόνοι του προσφέρουν μια μικρή ένταση που κολακεύει τόσο τις ανοιχτόχρωμες όσο και πιο σκούρους τόνους δέρματος. 

 

Erre Due Last Minute Nail Lacquer, Banana Split: Κίτρινο, χαριτωμένο και γλυκό σαν μπανάνα. Παραμένει αναλλοίωτο για μέρες και θεωρείται ουδέτερο που σημαίνει πως συνδυάζεται με όλα τα χρώματα.  

Read More

And More