Μάθε πρώτη τα νέα cool χρώματα στα νύχια!

Στα γραφεία μας, πάντα οι τάσεις φτάνουν νωρίτερα. Έτσι λοιπόν, σχεδόν από τα μέσα του Αυγούστου ξεκίνησα να βάφω τα νύχια μου μεκείνη την γκρι απόχρωση που τότε όσοι την έβλεπαν την θεωρούσαν μουντή (όχι άδικα μέσα στο κατακαλόκαιρο!), ενώ σήμερα έχει γίνει σχεδόν προέκταση των νυχιών τους!

Όπως υποψιάζεσαι στα μέσα του Χειμώνα εγώ έχω ήδη βαρεθεί το γκρι και κινούμαι σε πιο flashy ανοιξιάτικα χρώματα (το δέχομαι ότι είναι αρκετά έντονα για την εποχή, αλλά σου υπόσχομαι ότι σε μερικούς μήνες θα παίζουν παντού και θα τα έχεις φορέσει πρώτη!). Ποια είναι αυτά; Μια βόλτα από τα διεθνή catwalks και θα έχεις αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα χρώματα που ΘΑ παίξουν! Και φέτος οι τάσεις έχουν τα πάντα: από τα κλασικότερα φούξια και πορτοκαλί, μέχρι τα μπλε αλλά και… αλουμινόχαρτο στα νύχια!

Κοριτσίστικα φούξια

Αν και τα νύχια της ερχόμενης σεζόν κινούνται σε κοντά μήκη και διαθέτουν στρογγυλεμένο σχήμα, ο John Galliano άλλαξε λίγο τους κανόνες: θέλει τα νύχια λίγο πιο μακριά με μυτερές άκρες και σε girly φούξια τόνο. Κι ένα trick στο μακιγιάζ που μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ: φρόντισε τα χείλη με τα νύχια σου να κινούνται σε διαφορετικούς τόνους ώστε να κάνουν αντίθεση! Εδώ, το σκοτεινό μοβ συνδυασμένο με κοριτσίστικο φούξια στα νύχια.

Flashy κίτρινο!

Ματ κίτρινο: ένα χρώμα που είχε εμφανιστεί ξανά πριν δύο καλοκαίρια και συνδυάστηκε με μπλε (τα νύχια ήταν βαμμένα μπλε και κίτρινο, εναλλάξ). Σήμερα, ο B. Jackson μας ξανασυστήνει στο ίδιο χρώμα. Η υφή του βερνικιού είναι ματ, ενώ το χρώμα συμπληρώνει τέλεια την σκιά στα μάτια.

Παστέλ τόνοι

Παραδοσιακά κάθε Άνοιξη οι παστέλ τόνοι είναι αυτοί που παίρνουν την σκυτάλη από τα σκούρα χρώματα του Χειμώνα. Φέτος, το ιδανικό παστέλ το βρήκαμε στον οίκο Richmond. Πρόκειται για ένα super λιλά τόνο. Τον ίδιο ακριβώς βρήκα στην Essie. Ζήτησε την απόχρωση French Affair.

Γλυκά και θηλυκά πορτοκαλοκκόκινα

Ο οίκος Dior φροντίζει να εκδηλώνει πάντα την πιο θηλυκή μας πλευρά. Εδώ, το μήκος των νυχιών καθώς και το σχήμα τους είναι πιο κλασικά. Όσον αφορά στο χρώμα; Αυτό το υπέροχο πορτοκαλοκόκκινο θα το λατρέψεις ειδικά όταν η επιδερμίδα σου αποκτήσει ηλιοκαμμένο χρώμα (Σου μοιάζει μακρινό σενάριο; Ο καιρός περνά γρήγορα!).

Μεταλλιζέ πράσινο

Κάποτε τα νύχια βάφοντας αποκλειστικά και μόνο σε τόνους του κόκκινου (φαντάσου χρώματα που μπορούν να κυκλοφορήσουν και σε κραγιόν). Για τα σημερινά δεδομένα αυτός δεν είναι παρά ένας κλισέ κανόνας που δεν έχει καμία πρακτική εφαρμογή. Αυτό το μεταλλιζέ πράσινο από τον οίκο Richmond αναμένεται να γίνει hit!

Καθαρό μπλε

Από τον οίκο Shimada η πρόταση είναι πιο ανατρεπτική. Ένα καθαρό μπλε που ταιριάζει εξίσου σε κατάλευκες επιδερμίδες αλλά και σε πιο σκούρες. Προσοχή, όμως: απόφυγε τα έντονα χρώματα στο υπόλοιπο μακιγιάζ ή στα ρούχα σου. Αυτό το βερνίκι συνδυάζεται πιο σωστά με πιο ήσυχους τόνους.

Νέα τεχνική: Νail Foils

Την ερχόμενη σεζόν μια ακόμη τεχνική νυχιών μας συστήνεται. Ο λόγος για τα nail foils που δίνουν στα νύχια effect αλουμινόχαρτου. Το είδαμε στον Zac Posen και στο δείξαμε στο TLIFE! Για να δεις step by step πώς το πετυχαίνεις, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More