Mirror nails! Τώρα μπορείς να έχεις αυτά τα νύχια χωρίς την ειδική σκόνη

Τα mirror nails, ή αλλιώς τα νύχια με εφέ καθρέφτη, είναι ένα nail trend που πρωτοσυναντήσαμε έναν χρόνο πριν στα… δάχτυλα της Gigi Hadid η οποία το είχε κάνει για το MET Gala. Το συγκεκριμένο μανικιούρ γίνεται με ειδική σκόνη που πέφτει πάνω στα φρεσκοβαμμένα νύχια και έχει ως αποτέλεσμα αυτή την αίσθηση. Για να το υιοθετήσουμε, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, υπήρχε η εξής βασική προϋπόθεση: να κλείσουμε ραντεβού για μανικιούρ και να μας το κάνει η ειδικό εάν και εφόσον είχε αυτή την σκόνη.

Αυτός είναι ο λόγος που αυτό το νέο είναι huge, ειδικά για όσες λατρεύουν αυτά τα νύχια! Η Ciate μόλις κυκλοφόρησε ένα ειδικό βερνίκι που με ένα απλό πέρασμα, χωρίς την σκόνη και χωρίς να έχεις κλείσει ραντεβού, δημιουργεί αυτό το αποτέλεσμα στα νύχια σου.

Το παραπάνω instagram post μας δείχνει ένα δείγμα από το εργαστήριο αυτού που περιγράφεται ως το πρώτο βερνίκι- υγρός καθρέφτης παγκοσμίως, ενώ χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για την κατασκευή του!

Η εταιρία Ciate δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει το πότε θα κυκλοφορήσει το βερνίκι, ωστόσο μόλις έχουμε νέα θα σε ενημερώσουμε asap!

Read More

And More