Να πώς θα βάφουμε τα νύχια μας από τον Σεπτέμβριο!

Αυτή την στιγμή που σου γράφω αυτές τις γραμμές είμαι στο γραφείο και φοράω ένα κασμιρένιο μπουρνούζι. Και πριν βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου (ναι, θα ήθελα κάποιες διακοπές ακόμη, αλλά δεν έφτασα στο σημείο να έρχομαι και με το μπουρνούζι στο γραφείο…) να σου πω ότι το κασμιρένιο μπουρνούζι είναι το όνομα του βερνικιού μου. Πιο σωστά: Cashmere Bathrobe από την φθινοπωρινή συλλογή της Essie (ναι, το να είσαι beauty editor μεταφράζεται στο να έχεις τα προϊόντα πολύ πριν λανσαριστούν!).

Η ολοκαίνουρια, λοιπόν, συλλογή της Essie εμπνέεται από τα υφάσματα και κλείνει μέσα σε ένα μπουκάλι κασμίρ και άλλα υλικά. Και μια βασική παρατήρηση για την συλλογή αυτή: είναι η πρώτη φορά που η Essie μας συστήνει σε ιριδίζουσες υφές. Και δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς γιατί τα ιριδίζοντας βερνίκια θα τα βλέπουμε παντού μπροστά μας τον ερχόμενο Χειμώνα!

Και επειδή ξέρω πως ανυπομονείς να δεις την νέα συλλογή, να μερικά από τα αγαπημένα μου…


Cashmere Bathrobe (το βερνίκι που σου έλεγα!)


After School Boy Blazer


For the twill of it

Και παρακάτω, όλα τα τα βερνίκια από την νέα συλλογή της Essie. Κι αφού τα δεις, έλα να συζητήσουμε: Εσύ τι χρώμα έχεις τα νύχια σου τώρα βαμμένα; Ποιο από τα βερνίκια που είδες σου άρεσε περισσότερο;

Last chance info: τα βερνίκια της Essie θα τα βρεις σε κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής και κοστίζουν €12.00

Read More

And More