Νύχια στιλέτο! Τι είναι; Ποιες διάσημες το έχουν κάνει;

Ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: δεν είναι όλες οι τάσεις για όλους! Όπως τα hot pants δεν μπορούν να φορεθούν από μια γυναίκα που έχει κάποια παραπανίσια κιλάκια, έτσι και στην ομορφιά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Για την τάση του μανικιούρ… στιλέτο αυτοί είναι ουκ ολίγοι. Ας ξεκινήσω από το γεγονός ότι δεν είναι πρακτικό στην καθημερινότητά μας (αν το έκανα δεν θα έβγαινε κανένα “νύχι” αλώβητο από την πληκτρολόγηση του πρώτου άρθρου ακόμη!). Επίσης, πρέπει να μπορείς να τα υποστηρίξεις… Να είσαι τολμηρή, ίσως λίγο εκκεντρική, το fashion icon της παρέας σου!

Μανικιούρ… what?
Το μανικιούρ στιλέτο είναι ένα μανικιούρ με έντονα μυτερό τελείωμα όπως και τα ψηλοτάκουνα μας! Εφαρμόζονται σε τεχνητό νύχι και τον περασμένο Χειμώνα τα είδαμε στον οίκο Dsquared και Max Mara. Η μοναδική διάσημη που τόλμησε να τα υιοθετήσει στην Ελλάδα ήταν… ποια άλλη από την Τάμτα (θέλεις λεπτομέρειες; Μάθε τις εδώ!).

Σήμερα, το ίδιο μανικιούρ υιοθετεί και η Fergie, όμως στην λιγότερο εκκεντρική εκδοχή του.

Το ίδιο σχήμα νυχιών το είδαμε στο ανοιξιάτικο catwalk του Jean Paul Gaultier

Αλλά και ακόμη πιο extreme από την εξίσου ακραία αλλά και πολύ αγαπημένη Viviene Westwood

Και ναι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι όλο αυτό είναι too much! Αλλά υπάρχει κάτι που σίγουρα θα υιοθετήσω από το μανικιούρ της Fergie. Το τέλειο nude χρώμα το οποίο θα συνδυάσω με φούξια ματ χείλη. Ναι, πρόκειται για ότι πιο fashionable τώρα! Κάνε κλικ εδώ για να δεις κάτι που θα σου αρέσει πραγματικά πολύ!

Read More

And More