Ο manicurist της JLO μας δείχνει πώς να κάνουμε μανικιούρ μόνες μας στο σπίτι

Πίσω από κάθε διάσημο μανικιούρ κρύβεται ένας πολύ ταλαντούχος nail artist. Στην περίπτωση της Jennifer Lopez αλλά και της Selena Gomez και πολλών ακόμη, αυτός είναι ο ίδιος άνθρωπος και πρόκειται για τον Tom Bachik. 

Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μας έδειξε ένα προς ένα όλα τα βασικά βήματα για να κάνεις το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι!

Η διαδικασία που ακολουθεί ο ίδιος είναι η εξής: αρχικά λιμάρει τα νύχια, έπειτα σπρώχνει και αφαιρεί τα πετσάκια με δύο ειδικά εργαλεία, λιμάρει την επιφάνεια των νυχιών και καθαρίζει πάντα τα νύχια με ασετόν προτού ξεκινήσει να τα βάφει. Όπως έγραψε ο ίδιος σε σχόλιο, ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί έτσι το χρώμα στα νύχια έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Έπειτα, ξεκινάει να βάφει χρησιμοποιώντας πάντα βάση και top coat ανάμεσα στο βερνίκι και ολοκληρώνει με ένα λαδάκια που ενυδατώνει τα νύχια και τα κάνει να δείχνουν πιο περιποιημένα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Bachic Nails (@tombachik)

Αλήθεια, εσύ κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι αυτές τς μέρες; Και αν ναι, ποιο είναι εκείνο το βήμα που δεν παραλείπεις ποτέ; 

Read More

And More