Πεντικιούρ: Οι ανοιξιάτικες αποχρώσεις που θα σε πείσουν να φορέσεις τα σανδάλια σου το Πάσχα

Είμαι σίγουρη πως περιποιείσαι το πεντικιούρ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ακολουθείς τις συμβουλές των experts που σου προτείνουν να μην απλώνεις βερνίκι νυχιών ώστε να τα ξεκουράσεις. Άλλωστε από σήμερα κιόλας μέχρι και το φθινόπωρο θα υιοθετήσεις τα ωραιότερα χρώματα μιας και τα νύχια σου θα βρίσκονται σε κοινή θέα. 

Ανυπομονείς να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα στις βραδινές σου εξόδους και τα σανδάλια σου στην πόλη και κυρίως στην παραλία. Γόβες, μπότες και γόβες θα μείνουν στην άκρη και πολύ χαίρεσαι με αυτή την αλλαγή. Οι nail artists έχουν ήδη αποκαλύψει τις μεγαλύτερες τάσεις όσο αφορά στις αποχρώσεις για το πεντικιούρ με πρώτη και καλύτερη την very peri. Το χρώμα που κινείται ανάμεσα στο γαλάζιο και το λιλά. Εκείνο που ψήφισε η Pantone ως το χρώμα της χρονιάς. 

Τα παστέλ άλλωστε έχουν την τιμητική τους τη φετινή σεζόν χωρίς όμως να λείπει η ένταση του φούξια και το chic glam του nude με διακριτικές λάμψεις. Γαλάζιο, ροζ και κίτρινο βρίσκονται επίσης στο προσκήνιο και το μόνο που μένει είναι να αποφασίσεις εκείνο με το οποίο θα υποδεχτείς την άνοιξη και θα γιορτάσεις το Πάσχα. 

Chanel La Pausa de Chanel Le Vernis, Riviera: Μία κίτρινη απόχρωση, λαμπερή σαν τον ήλιο της Μεσογείου και ταυτόχρονα κομψή. Είναι ιδανική για εσένα που δεν είσαι έτοιμη ακόμη να υιοθετήσει πολύ έντονα χρώματα αλλά θέλεις να ξεφύγεις από το nude. 

Dior Vernis, Nude Look: Το απόλυτο και αιώνιο nude. Εκτός από το φυσικό χρώμα χαρίζει βαθιά θρέψη στα νύχια χάρη στη σύνθεση του που περιέχεις φυτικά εκχυλίσματα. Είναι εμπνευσμένο από τις δημιουργίες του οίκου και ταιριάζει με όλα τα looks. 

 

Essie Nail Lacqer, Flight of Fantasy: Γαλάζιο σαν τη θάλασσα, τα σύννεφα και τον καθαρό ουρανό. Είναι ένα από τα χρώματα που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες τόσο στο πεντικιούρ όσο και σε μανικιούρ ή μακιγιάζ. Η καλύτερη ιδέα είναι να ακολουθήσεις το μονοχρωματικό look. 

 

Erre Due Pro Gel, Fluo Ride: Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις την πιο φωτεινή απόχρωση το συγκεκριμένο φούξια είναι τέλεια ιδέα. 

OPI Nail Lacquer, Achievement Unlocked: Στο χρώμα της λεβάντας. Ρομαντικό, huge trend και σοφιστικέ ταυτόχρονα είναι απλά υπέροχο. 

Read More

And More