Ποιο είναι το σωστό χρώμα που πρέπει να βάψεις τα νύχια σου στην καραντίνα; Το ερευνούμε!

Παραδέξου το: ένα από τα πράγματα που έσπευσες να κάνεις όταν έμαθες για το lock down ήταν να σηκώσεις το τηλέφωνό σου και να κλείσεις ραντεβού για νύχια. Γιατί μπορεί να είσαι στο σπίτι και να μην σε βλέπουν και πολλοί αλλά ξέρεις πολύ καλά πως το μανικιούρ για εμάς είναι περισσότερο mood booster- λιγότερο κάτι που “πρέπει” να γίνει και ίσως αυτό να εξηγεί το γεγονός ότι πολύ πιθανόν τελικά να μην βρήκες ραντεβού. 

Εγώ βρήκα (!) και όσο έκανα μανικιούρ ανοίξαμε με τα υπόλοιπα κορίτσια αυτή τη συζήτηση: τι χρώμα βάφουν οι περισσότερες τα νύχια τους πριν την καραντίνα; Κι επίσης, υπάρχει το σωστό χρώμα; 

Ως beauty editor ξέρω δύο- τρία tips που επιστρατεύω για τον εαυτό μου ή συμβουλεύω τις φίλες μου. Καταρχάς, από την προηγούμενη καραντίνα έμαθα ότι είναι λάθος να σε βρει η καραντίνα με ημιμόνιμο γιατί όταν αρχίζουν τα νύχια να μακραίνουν, τι μπορείς να κάνεις με εκείνο το αντιαισθητικό κενό στη βάση του νυχιού; Άρα για εμένα το ημιμόνιμο ήταν εξαρχής don’t ακόμη και αν ήξερα ότι ένα συμβατικό μανικιούρ δεν θα μου κρατήσει παρά μία μόνο εβδομάδα και πως πολύ σύντομα θα αναγκαστώ να περάσω ένα χρώμα μόνη μου. 

Όπως, επίσης, ξέρω ότι ένα έντονο χρώμα όπως είναι το μαύρο ή το κόκκινο όταν φθείρεται φαίνεται σε αντίθεση με ένα nude που δεν γράφει σχεδόν καθόλου! Άρα, μήπως ένα clean nude μανικιούρ να είναι το τέλειο μανικιούρ για το lock down; 

Η λογική λέει “ναι” αλλά, όπως σου είπα παραπάνω, το μανικιούρ λειτουργεί ως mood booster και στο τέλος της ημέρας το χρώμα που θα επιλέξεις πρέπει να είναι ένα χρώμα που σου φτιάχνει τη διάθεση. ΤΩΡΑ! Για μένα αυτό ήταν το μαύρο, για εσένα μπορεί να είναι το κόκκινο. Αν πάλι, το nude είναι αυτό που φτιάχνει την δική σου διάθεση, congrats γιατί μόλις πέτυχες με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

Αλήθεια, εσένα ποια είναι η δική σου γνώμη; Τι χρώμα έβαψες τα νύχια σου στο τελευταίο μανικιούρ πριν το lockdown; Ας το συζητήσουμε! Στο κάτω- κάτω, χρόνο έχουμε! 

Photo credits: @harrietwestmoreland

Read More

And More