Πώς να κάνεις ένα caviar manicure μόνη σου!

Τα νύχια από χαβιάρι είναι ένα trend που είχαμε εντοπίσει την περσινή σεζόν στο fashion show των Cushnie et Ochs. Το συγκεκριμένο nail trend ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας του οίκου με την διάσημη nail artist, Patti Yankee και παρά το γεγονός ότι δείχνουν να είναι νύχια φτιαγμένα από χαβιάρι, στην πραγματικότητα είχαν χρησιμοποιηθεί πετρούλες και άλλα υλικά που χρησιμοποποιήθηκαν και για τα ρούχα της συλλογής αλλά και βερνίκια Dashing Diva.

Και για να έχεις καλύτερη εικόνα, δες την photo παρακάτω…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/14_9/ochs_baw1112_009(1).jpg

Φυσικά, ακολούθησαν λανσαρίσματα τέτοιου είδους βερνικιών όπως η Ciate. Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο σημερινό how to. Το οποίο, βεβαίως, μπορείς να το δοκιμάσεις με λευκό, μαύρο ή ροζ!

Τι πρέπει να προσέξεις στο caviar μανικιούρ:
1.
Το χρώμα του βερνικιού και οι πετρούλες που θα χρησιμοποιήσεις να είναι στον ίδιο τόνο.
2. Να μην περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι για να απλώσεις τις πετρούλες. Πέρασε πρώτα μια στρώση από όλα τα νύχια και μετά για κάθε δεύτερη στρώση που περνάς σε κάθε νύχι, τοποθέτησε και τις πετρούλες.
3. Το caviar manicure δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Καν’ το για ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν έχεις κάπου καλά να πας και σίγουρα μην πλύνεις τα πιάτα στο χέρι επιστρέφοντας σπίτι!
4. To μανικιούρ από χαβιάρι γίνεται με ειδικό βερνίκι το οποίο θα βρεις σε καταστήματα με προϊόντα περιποίησης άκρων.

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και ακολούθησε τα βήματα για να κάνεις κι εσύ το caviar manicure!

Read More

And More