Ρίγες! Η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια κατευθείαν από το New York fashion week!

Αν θες να είσαι πραγματικά μπροστά ξεκίνα να κάνεις γραμμές από τώρα! Γιατί αυτό το trend θα είναι πολύ hot την ερχόμενη Άνοιξη! Που το ξέρω; Το είδαμε σε τέσσερα διαφορετικά fashion shows στην εβδομάδα μόδας που τρέχει τώρα στην Νέα Υόρκη (Α! Και είναι δουλειά μου να ξέρω!).

Οι ρίγες, λοιπόν, μας συστήθηκαν σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές: οριζόντιες, κάθετες, και οριζόντιες και κάθετες μαζί, σε απόλυτη ευθεία ή και πιο πρόχειρες. Και για να το έχεις και εικόνα, ιδού οι πιο δυνατές στιγμές των ριγέ μανικιούρ κατευθείαν από Νέα Υόρκη!

Νύχια σε σχήμα αμυγράλου με φουτουριστική ασημί ρίγα στην βάση του νυχιού στο fashion show των Cushnie et Ochs. Από την Patricia Yankee για το brand China Glaze

Οριζόντιες και κάθετες ρίγες σε πράσινη βάση από την Sally Hansen στο show της Tracy Reese

Πρόχειρες οριζόντιες και κάθετες μαύρες ρίζες σε λευκό μανικιούρ στο fashion show του οίκου Tibi από την Jin SoonΡίγες που ξεκινούν από την ίδια βάση στο show της Mara Hoffman από την Honey, head manicurist της Maybelline New York (και σε αυτό το backstage video μπορείς να τσεκάρεις και το μακιγιάζ)

Και η ώρα του poll: σου αρέσει αυτό το nail trend; Σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις από τώρα;


Read More

And More