Σοκ! Τα νύχια της είναι 60 πόντοι! Έχει να τα κόψει 22 χρόνια!

Το μεγαλύτερο από τα νύχια της φτάνει τους 60 πόντους, όσο δηλαδή περίπου ένα μωρό! ‘Εχει να κόψει τα νύχια της 22 ολόκληρα χρόνια και υπολογίζουμε ότι ξοδεύει ένα ολόκληρο βερνίκι για το κάθε νύχι!

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του ντοκιμαντές του αμερικάνικου δικτύου TLC με τίτλο “My strange addiction” που όπως μαρτυρά και ο τίτλος του αποκαλύπτει περίεργες συνήθειες.

Η Jazz Ison Sinkfield, όπως είναι το όνομά της, λέει πως τα νύχια της είναι τα παιδιά της! “Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ τα παιδιά μου, πώς είναι δυνατόν να κάνω αυτό το πράγμα στα νύχια μου. Τα νύχια είναι οι καλύτερες φίλες μιας γυναίκας!”, δηλώνει.

Από την άλλη, ο σύζυγός της είναι μάλλον πικραμένος με αυτή της την εμμονή αφού δηλώνει ότι κάποιες φορές η σύζυγός της δίνει περισσότερη σημασία στα νύχια της παρά σε εκείνον.

Όσον αφορά την καθημερινότητά της; Δυσκολεύεται αρκετά αρκεί να σκεφτείς ότι χρειάζεται 10 λεπτά να πλύνει τα χέρια της, ο σύζυγός της την βοηθά να ντυθεί, ενώ δεν μπορεί να δέσει κορδόνια (αυτονόητο!).

Δες εδώ το σχετικό βίντεο.

Read More

And More