Τα μανικιούρ των SAG Awards! Ποια διάσημη επέλεξε ποιο βερνίκι!

Τα SAG Awards όπως και κάθε red carpet event πάνε κάπως έτσι…
Βήμα 1: τσεκάρουμε τα φορέματα
Βήμα 2: πάμε πιο κοντά για να δούμε το make up και τα μαλλιά
Βήμα 3: πάμε πολύ, πολύ κοντά για να δούμε και τα νύχια

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου, αν αναζητάς έμπνευση ή οτιδήποτε είσαι στο σωστό post γιατί εδώ βρισκόμαστε στο βήμα 3: παρακάτω θα δεις ποιες διάσημες επέλεξαν ποιο χρώμα για το μανικιούρ τους!

Παραπάνω η Slama Hayek με κίτρινο φόρεμα (αν μελέτησες καλά το τι φόρεσε ποια θα το είχες μαντέψει ήδη) και ένα nude βερνίκι με εκείνη την ενοχλητική ατέλεια στην άκρη του νυχιού. Βεβαίως, αν είσαι διάσημη είναι πολύ πιο ενοχλητικό.

Η Amy Adams και η Brie Larson ΄μας έδειξαν τον δρόμο του nude για το μανικιούρ μας. Εξάλλου, όπως μας είχε πει και η Άννα Αλμπάνη εδώ τα καθαρά νύχια περασμένα με top coat ή διάφανο gel είναι μεγάλη τάση.

H Taylor Schilling έκανε ένα μπορντώ χρώμα στα νύχια της. Αλλά περισσότερο από το ίδιο το χρώμα αγαπήσαμε το σχήμα της: όσο πρέπει κοντό στο τέλειο squoval!

H Janelle Monae ήταν σαν να δανείστηκε από το print του φορέματός της και για το μανικιούρ της αφού έκανε λευκή βάση με μαύρο γραμμικό σχέδιο.

Βρήκες την έμπνευσή σου; Για να είσαι σίγουρη ότι αυτό που θα επιλέξεις θα είναι το σωστό χρώμα που είναι και τάση κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τα nail trends του 2017 από την Άννα Αλμπάνη!


Read More

And More