Τα πιο εντυπωσιακά nail art designs για κοντά νύχια

Παραμένεις πιστή στα κοντά σου νύχια αλλά θέλεις να υιοθετήσεις ένα από τα nail art που βλέπεις καθημερινά στο feed σου. Κι επειδή οι experts το γνωρίζουν δημιουργούν υπέροχα looks κατάλληλα και για εσένα. Minimal, soft glam, floral και σε παστέλ ή και πιο έντονες αποχρώσεις είναι μερικά μόνο από τα nail art designs που θα δεις στη συνέχεια προκειμένου να επιλέξεις εκείνο με το οποίο θα υποδεχτείς τον Ιούλιο. 

Instagram: @beautybychloemayboyce

Κυματισμοί: Αν έχεις σταθερό χέρι μπορείς να το δημιουργήσεις ακόμη και μόνη σου αρκεί να έχεις τα κατάλληλα βερνίκια. Σου υπενθυμίζω ότι η περιοχή γύρω από τα νύχια πρέπει να είναι άψογη και να μην ξεχάσεις το top coat. 

Instagram: @beautybychloemayboyce

Summer Blue: Όλες οι μπλε αποχρώσεις είναι μεγάλη τάση ενώ μην ξεχνάς ότι πρόκειται για το κλασικό, ελληνικό χρώμα. Μια λαμπερή πινελιά θα αναβαθμίσει το μανικιούρ και αυτό σημαίνει ότι το glitter επιτρέπεται. 

Instagram: @peachinails

Mismatched nails: Διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ. Evil eyes, λουλούδια, animal print και φλόγες σε μπλε, πορτοκαλί, ασπρόμαυρο και κίτρινο.   

Instagram: @peachienails

Daisies: Η βάση είναι παστέλ και οι μαργαρίτες είναι χαριτωμένες και στα ωραιότερα χρώματα.  

Instagram: @peachinails

Minimal και Γεωμετρικό: Συνεχίζει να είναι trend κι εσύ απλά θα επιλέξεις τα αγαπημένα σου χρώματα που θα απλωθούν σε όλη την επιφάνεια των νυχιών ενώ παράλληλα θα ζητήσεις από τη nail artist να τραβήξει ολόισιες κάθετες και οριζόντιες γραμμές. 

Instagram: @beautybychloemayboyce

Butterfly: Διακριτική και στο παράμεσο. Το χρώμα στα νύχια έχει την πιο απαλή ροζ απόχρωση και μοναδική λάμψη. 

Instagram: @aliciatnails

Double: Αντίστροφο double french manicure. Που σημαίνει ότι η βάση αποκτά ενδιαφέρον.   

Instagram: @beautybychloemayboyce

Soft Glam: French manicure και λουλούδια με μικρή δόση glitter. Το φετινό καλοκαίρι όλα επιτρέπονται και ειδικά ότι έχει να κάνει με τις glam πινελιές. 

Instagram: @byeleanorohara

Διχρωμία: Ροδακινί και φούξια σε ένα μανικιούρ που ταιριάζει πολύ στις διακοπές.  

Instagram: @thehangedit

Ένταση: Ένα χαρούμενο και εξεζητημένο μανικιούρ που προτείνω να τολμήσεις άμεσα.  

Read More

And More