Τα θέλω όλα! Νέες super αποχρώσεις σε βερνίκια από τον Κορρέ!

Το σημείο εκείνο του σώματός μου με το οποίο έχω οπτική επαφή 24/7 είναι τα δάχτυλά μου (καθημερινά χοροπηδούν για ώρες πάνω στο πληκτρολόγιο, ακριβώς μπροστά στα μάτια μου!). Αυτή είναι μια πιθανή εξήγηση για την μανία που έχω με τα βερνίκια. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα νύχια μου αλλάζουν χρώμα σχεδόν με την ίδια συχνότητα που ανανεώνω το make up μέσα στην ημέρα!

Για τον λόγο αυτό η είδηση για τις ολοκαίνουριες αποχρώσεις σε βερνίκια του Κορρέ μου έφτιαξε την διάθεση! Πόσω μάλλον όταν απόλαυσα ένα μοναδικό μανικιούρ στην Τέτα… Ώρα, λοιπόν, να σε συστήσω σε μερικά από τα αγαπημένα μου super flashy χρώματα του Κορρέ. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να πας στο κοντινότερο φαρμακείο…

Αυτό είναι το Grey Brown, no 95 απόχρωση που έκανα και λάτρεψα. Το αμέσως επόμενο χρώμα που θα φορέσω είναι…


Το Lilac no 25. Ανήκει στην γκάμα των limited edition αποχρώσεων του Κορρέ, θυμίζει κάτι από τσιχλόφουσκα και είναι απλώς το τέλειο λιλά!


Το Vert Amande no 92 είναι μια ακόμη συλλεκτική απόχρωση που θα αγαπήσουν οι πιο τολμηρές


Τέλος, το Mango Sorbet no 42 είναι το τέλειο καλοκαιρινό χρώμα (ποτέ δεν είναι νωρίς να μιλάμε για καλοκαίρι!). Ειδικά, όταν θα έχεις αποκτήσει το τέλειο μαυρισμένο χρώμα με την ενίσχυση και κάποιου self tan.

Plus: η πολύ καλή τιμή του! Η ενδεικτική λιανική είναι μόλις €6.

Read More

And More