Τα χρώματα του Φθινοπώρου στα νύχια σου

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις το τέλειο μανικιούρ με τα ωραιότερα χρώματα του φθινοπώρου. Γήινα, φυσικά αλλά και πιο έντονα όπως είναι για παράδειγμα το πορτοκαλί που θυμίζει τα φύλλα που πέφτουν στο χώμα αλλά και το μπορντό ή το καφέ που σε προετοιμάζουν για τον χειμώνα. Όποιες κι αν είναι οι αγαπημένες στου αποχρώσεις, η φθινοπωρινή παλέτα τις περιέχει και αυτό σημαίνει πως το επόμενο μανικιούρ σου θα είναι απλά υπέροχο.

Κι αν δεν θέλεις να απλώσεις μία μόνο σε όλη την επιφάνεια των νυχιών έχω συγκεντρώσει για σένα επτά υπέροχα nail art designs που θα σε εντυπωσιάσουν. French manicure, που παραμένει μεγάλη τάση, abstract αν σου αρέσουν οι καμπύλες, gradient που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου αρκεί να έχεις τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών αλλά και πιο εξεζητημένα που θα δείξεις στη μανικιουρίστ..

Το french manicure παραμένει στο προσκήνιο αλλά στην πιο εξεζητημένη εκδοχή του. Σε γήινες αποχρώσεις που κινούνται ανάμεσα στο nude και το καφέ και σε μια απίθανη διχρωμία. Είναι ουδέτερο και αυτό σημαίνεις πως δεν θα σε δεσμεύσει αφού ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie (@overglowedit)

Το animal print είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα σου. Η βάση παραμένει ανοιχτόχρωμη και μια μικρή, χρυσή λεπτομέρεια χαρίζει την glam πινελιά που κάνει τη διαφορά. Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για πειραματισμούς και σου προτείνω να τολμήσεις το leopard look. Το σίγουρο είναι πως θα όλα τα βλέμματα θα πέσουν στο μανικιούρ σου. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Super λαμπερό french mani με μπεζ βάση και καφέ της σοκολάτας στα tips. Είναι ιδανικό για μακριά και με almond shape νύχια. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAJESTY’S PLEASURE (@majestyspleasure)

Διαγώνιο nail art design για εσένα που αγαπάς τις συμμετρίες. Το λευκό συνδυάζεται απίθανα με το καφέ σε ένα look που μπορείς να αντιγράψεις ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια. Πρόκειται για ένα από τα σχέδια που θα σε σώσουν τις μέρες που είσαι αναποφάσιστη. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails)

Multi color: Τα tips έχουν όλες τις φθινοπωρινές αποχρώσεις, γήινες και μη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το nail look αποκτά έξτρα λάμψη με μια χρυσή λεπτομέρεια. Ζήτησε από τη nail artist να στολίσει τα νύχια σου με μικροσκοπικά, χρυσά αστέρια. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie (@overglowedit)

H Betina Goldstein δημιούργησε ένα ακόμη minimal chic μανικιούρ συνδυάζοντας το πράσινο της ελιάς με το μπορντό. Δύο αποχρώσεις που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για ένα look που μπορείς να φτιάξεις μόνη στο σπίτι. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Gradient nails με όλες τις φθινοπωρινές αποχρώσεις με το κόκκινο να προσφέρει την ένταση που κάνει το μανικιούρ ξεχωριστό. Και ναι, είναι ένα ακόμη μανικιούρ που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails)

Τώρα είσαι έτοιμη να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου. 

Read More

And More