Το abstract manicure είναι το επόμενο μανικιούρ που θα κάνουμε! Πάρε ιδέες

Αυτό το #manimonday έχει τεράστιο ενδιαφέρον για δύο λόγους: α) γιατί οι αναζητήσεις στο google έχουν εκτοξευτεί πράγμα που σημαίνει ότι μιλάμε για μια πραγματικά μεγάλη τάση και β) γιατί αυτό το μανικιούρ δεν έχει συγκεκριμένη μέθοδο αλλά σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς όπως ακριβώς νιώθεις. Και εν μέσω καραντίνας ναι, έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή την έκφραση. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να εμπνευστείς!

@imarninails

Αυτό το πολύ θηλυκό abstract σχέδιο είναι από τα διασημότερα του instagram και αυτά που βλέπουμε με μεγαλύτερη συχνότητα. Μας αρέσουν επίσης πολύ οι peachy και οι ροζ τόνοι που έχουν επιστρατευτεί γι’αυτό το μανικιούρ!

@glosshouse

Χρησιμοποίησε τα πιο έντονα βερνίκια σου για να πετύχεις αυτό εδώ το υπέροχο μανικιούρ που έχει χαρακτηριστικές ίσιες γραμμές αλλά και καμπύλες και γράφει τέλεια στα μακριά μήκη. 

@amyytran 

Αν κινείσαι στις πιο minimal επιλογές αλλά θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το trend και στα δικά σου νύχια, αυτό το μανικιούρ είναι ότι πρέπει! Επίλεξε nude αποχρώσεις με χρυσές λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό!

@nailsbycanishiea

Αυτά τα χρώματα που δανείζονται από το φθινοπωρινό ηλιοβασίλεμα δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Καφέ, πορτοκαλί, nude… καιρός να χρησιμοποιήσεις όλα εκείνα τα βερνίκια σου τα οποία για καιρό είχες κάπου ξεχασμένα. 

@nailsbycanishiea

Η ίδια nail arist μας έδειξε ένα ακόμη εξίσου υπέροχο μανικιούρ που άνετα θα μπορούσαμε να το φανταστούμε πάνω σε μαροκινά βάζα. 

@_gelcoco

Δανείσου το cow print για κάποια νύχια σου, μερικές καμπύλες και γραμμές για κάποια άλλα και θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο abstract manicure!

@_gelcoco

Αυτή η λεπτομέρεια από το cherry βερνίκι τραβά όλη την προσοχή πάνω σε αυτό το μανικιούρ. Από τα πιο αγαπημένα μας!

@nuka.nails

Πάρε το πιο λεπτό σου πινέλο και σχημάτισε καμπύλες. Θα έχεις πετύχει το πιο wavy, abstract manicure!

 

Read More

And More