Το μανικιούρ της Blake Lively είναι ένα μικρό αριστούργημα που πρέπει να αντιγράψετε

Το επόμενο ραντεβού σας στη nail artist μπορεί να αργεί αλλά εσείς επιβάλλεται να προετοιμαστείτε. Και αμέσως μετά τις διακοπές δεν θα περιοριστείτε σε κάποιο minimal nail art design ή μια απλή nude ή παστέλ απόχρωση. Θα κάνετε την υπέρβαση και θα απογειώσετε το beauty look σας ακολουθώντας την πρόταση της Blake Lively. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Lively παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Free Guy στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγος της Ryan Reynolds. H star συνδύασε τη ροζ, εντυπωσιακή Prabal Gurung δημιουργία με μια κομψή πλεξούδα που στόλισε με λεπτές αλυσίδες και make up σε nude τόνους. Η λεπτομέρεια που μας εντυπωσίασε όμως ήταν το μανικιούρ της. Πρόκειται για ένα μικρό αριστούργημα και μια ωδή στον ρομαντισμό. 

@blakelively

Η προσωπική της nail artist @enamelle κράτησε τη βάση διάφανη και λαμπερή και στη συνέχεια τοποθέτησε μικροσκοπικά λουλούδια που χάρισαν στο μανικιούρ της Blake το τέλειο twist. Είναι μια τέλεια ιδέα αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη στο τέλος του καλοκαιριού ή την αρχή του φθινοπώρου αλλά και μια απίθανη ιδέα αν θέλετε μια ρομαντική πινελιά που θα εντυπωσιάσει. 

@enamelle

Stay tuned για τις μεγαλύτερες nail art τάσεις του φθινοπώρου!

Κεντρική photo: Pascal Le Segretain/ Getty Images/ Ideal Image

Read More

And More