Το νυφικό μανικιούρ της Sophie Turner είναι η επόμενη τάση στα νύχια (και δεν είναι αυτό που νομίζεις)!

Με κίνδυνο να σε έχω κουράσει μιας και είναι μια φράση που αγαπώ και επιστρατεύω ξανά και ξανά, να σου πω ότι: τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση! Αυτό, λοιπόν, το μανικιούρ δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε, δεν (θα) είναι η τελευταία, άρα μιλάμε για το επόμενο hot χρώμα στα νύχια!

Να μια σειρά συγκυριών, με την σειρά με την οποία έγιναν: πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου η cruise collection του οίκου Chanel με μερικές υπέροχες αποχρώσεις και ένα βερνίκι με ανατρεπτικό χρώμα. Παρένθεση: αν θέλεις να δεις ποια είναι η επόμενη τάση στα νύχια θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα βερνίκια που βγάζει ο οίκος Chanel.

Λίγο αργότερα, ο Tom Bachik, celebrity manicurist, ανέβασε στο instagram του ένα χορταστικό closeup από το μανικιούρ που επέλεξε για την Selena Gomez. Το μανικιούρ της Selena Gomez και το βερνίκι της cruise collection του οίκου Chanel που είχε φτάσει λίγες μέρες πριν στα χέρια μου, είχαν το ίδιο χρώμα!

Τέλος, μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε ο γάμος της Sophie Turner με τον Joe Jonas (ο δεύτερος γάμος) στο Château de Tourreau στη Νότια Γαλλία. Και μπορεί μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές να μην έχουν κυκλοφορήσει φωτό από τον γάμο, αλλά ελάχιστες ώρες πριν το μυστήριο η Sophie Turner εμφανίστηκε με αυτό το χρώμα στα νύχια της. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις παπαρατσικές φωτό αλλά και με τα όσα έγραψε το Refinery29 η Sophie Turner εμφανίστηκε με αυτό το λεβάντα- λιλά χρώμα στα νύχια της που λειτούργησε ως το… something blue της!

Και παρακάτω close up από τα νύχια της Selena Gomez…

Αυτό, λοιπόν, το χρώμα είναι η νέα τάση στα νύχια και παρακάτω έχουμε τα αγαπημένα μας βερνίκια για να το αντιγράψεις!

Chanel Le Vernis 705 Open Air. Κάθε βερνίκι που λανσάρει ο οίκος Chanel σε κάθε collection γίνεται sold out στη στιγμή. Αυτό εδώ με την πλούσια απόδοση χρώματος κυκλοφόρησε μόλις οπότε έχεις κάποιες ελπίδες να το προλάβεις. PS: το αγαπημένο της beauty editor!

Essie Color 203 Cocktail Bling, €9.99. Ακροβατεί ανάμεσα σε πολύ ανοιχτό μπλε και σε γκρι και είναι το χρώμα που θα σεταριστεί τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα σου!

OPI Infinite Shine απόχρωση Shine Kanpai, €14.90. Αυτή την απόχρωση την εντοπίσαμε στην Tokyo collection της OPI που έγινε σε συνεργασία με την Nails by Mei (aka προσωπική nail artist της Bella και της Gigi Hadid). Μας αρέσει πολύ η τέλεια λάμψη που αφήνει στα νύχια, τόσο που μπορείς να κάνεις skip το top coat!

Dior Vernis no 703 Trigger, €27.72. Η πιο σκούρα εκδοχή αυτού του χρώματος και η πιο flashy αφού περιέχει κόκκους λάμψης που αποτυπώνονται στα νύχια σου.

Erre Due Exclusive Nail Lacquer no236 Jelly Fish, €6.10. Εκτός από το χρώμα, μας αρέσει πολύ και το βουρτσάκι που έχει αυτό το βερνίκι αφού απλώνει τέλεια και ομοιόμορφα το χρώμα στα νύχια με δύο κινήσεις.


Read More

And More