Το πεντικιούρ του έρωτα: Γιατί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα φορέσεις τα αγαπημένα σου πέδιλα

Η αλήθεια είναι πως αφήνεις στην άκρη το πεντικιούρ το χειμώνα. Λογικό. Δεν φοράς τα πέδιλα σου, τουλάχιστον όχι συχνά και θεωρείς ότι είναι καλό να “ξεκουράζεις” τα νύχια σου για λίγο από τα βερνίκια. 

Υπάρχει όμως και η κατηγορία των γυναικών που θέλουν να είναι άψογο το πεντικιούρ όπως και το μανικιούρ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αλλά κι εκείνες που θα ζητήσουν από τη nail artist να περιποιηθεί τα νύχια των ποδιών και να απλώσει ένα υπέροχο χρώμα αν το επιβάλλει η περίσταση. Και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει σε αυτή την κατηγορία. 

Και τώρα που πλησιάζει σου έχω τις 5 ωραιότερες αποχρώσεις μιας και στο ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένου σου θα φορέσεις τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα και το πεντικιούρ πρέπει να είναι άψογο. 

@tombachik

Η Jennifer Lopez τα Χριστούγεννα ζήτησε από τον προσωπικό της nail artist να απλώσει την πιο γοητευτική rouge-noir απόχρωση και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο.

Μπορείς να την αντιγράψεις χρησιμοποιώντας το Essie Gel Couture 360 Spiked with Style.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

To κόκκινο είναι κλασικό και δεν θα σε δεσμεύσει μιας και ταιριάζει με όλα τα outfits. 

To Dior Vernis, Rouge 999 είναι ένα θρυλικό βερνίκι που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

To clear με μια ροζ υποψία είναι ότι πιο chic και minimal. Ιδανικό για το χειμώνα και κατάλληλο για εσένα που παραμένεις πιστή στις παστέλ και “καθαρές” αποχρώσεις. 

 

Το Chanel Le Vernis 175 Skieuse είναι η διακριτική, ροζ απόχρωση που θα λατρέψεις. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

French Mani: Ε ναι. Είναι πάντα μια καλή ιδέα και ό,τι πιο classy.

@pinterest

Aboslu Black: Υπάρχει φυσικά πάντα το μαύρο. Τα τελευταία, αρκετά χρόνια, θεωρείται εξίσου κλασικό με το κόκκινο και ένα από τα αγαπημένα τόσο των celebrities όσο και όλων εμάς. 

OPI Nail Lacquer, Lady in Black 

 

 

 

Read More

And More