Βeauty gallop: Νύχια ουράνιο τόξο! Do or don’t;

Κάποτε δεν μπορούσα απλώς να αποφασίσω τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου μέχρι που έβαζα ένα διαφορετικό σε κάθε δάχτυλο. Σήμερα, η “δεν ξέρω ποιο χρώμα να επιλέξω” στάση στερήθηκε το αρχικό της “σ” και αναδείχθηκε σε τάση! 10 δάχτυλα ένα χρώμα διαφορετικό χρώμα στο καθένα.

Αν θέλεις να το κάνεις ακολούθησε αυτό τον βασικό κανόνα: είτε παλ όλα μαζί, είτε flashy επίσης όλα. Μην κάνεις mix & match στους τόνους, συνδυάζοντας δηλαδή, έντονα και άτονα χρώματα.

Εναλλακτικά, αν σου αρέσει η τάση αλλά θεωρείς υπερβολή ή απλώς δεν τολμάς να συνδυάσεις τόσα διαφορετικά χρώματα σου προτείνω το εξής: επίλεξε ένα αγαπημένο σου χρώμα (το μπλε είναι το δικό μου!) και επένδυσε σε δύο βερνίκια του αγαπημένου σου χρώματος αλλά σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις (π.χ. πιο γαλάζιο και navy blue). Και… ιδού μια εναλλακτική λύση που θυμίζει κάτι από rainbow αλλά πιο ήσυχο.

Μήπως το ξανασκέφτηκες; Πάντως, είτε σήμερα αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις μόνη σου μανικιούρ στον εαυτό σου είτε κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ, ζήτησε αυτό! Είναι σίγουρα διαφορετικό και promise, στο γραφείο την Δευτέρα όλη θα συζητάνε για το μανικιούρ σου… εκτός αν δουλεύεις σε τράπεζα οπότε ίσως θεωρηθεί too much!

Και τώρα ψηφίζουμε και συζητάμε!

Read More

And More