WT***! Αυτό το μανικιούρ στα MTV VMA κόστισε 70.000 ευρώ! Ποια το έκανε!

Αν είχα 70.000 ευρώ θα άλλαζα αυτοκίνητο, θα έπαιρνα εκείνη την τσάντα που έχω βάλει στο μάτι, κάτι άλλα φανταστικά παπούτσια, θα έκανα ένα ταξίδι στην Φλωρεντία και υποθέτω πως θα μου έμεναν και κάποια για να βάλω στην άκρη. Σίγουρα πάντως ΔΕΝ θα έκλεινα ραντεβού για μανικιούρ, ΔΕΝ θα αράδιαζα 70.000 ευρώ στο τραπέζι και ΔΕΝ θα έλεγα “θέλω όλα αυτά τα λεφτά μανικιούρ. Συγεκριμένα, ένα μανικιούρ!”. Αλλά εγώ ΔΕΝ είμαι η Rita Ora!

Η Rita Ora που λες έκανε αυτό το μανικιούρ για τα MTV VMA το οποίο κόστισε 70.000 ευρώ ή αλλιώς 56.000 δολάρια (τα οποία λογικά δεν πλήρωσε μιας και μιλάμε για διάσημη χολιγουντιανή star- άρα είναι τιμή σου μια κάποια τέτοια να φοράει κάτι από εσένα γιατί αυτό αποτελεί διαφήμιση για την δουλειά σου. Εξάλλου, αυτή η διάσημη θα στο επιστρέψει μετά).

Στις λεπτομέρειες για το πιο- ακριβό- δεν- γίνεται mani που ακούσαμε τελευταία:
Το μανικιούρ έγινε από την celebrities’ manicurist, Barbara Warner, το κόκκινο που βλέπεις εδώ σαν βάση είναι Altuzare, απόχρωση Ruby Diamond και τα νύχια έχουν στολιστεί με… διαμαντένιες αράχνες.


Και αν το budget σου δεν σου επιτρέπει να κάνεις μανικιούρ αξίας 70.000 ευρώ (και μόλις πληκτρολόγησα μια σουρεάλ πρόταση!), μπορείς να κρατήσεις το βερνίκι που βλέπεις παραπάνω το οποίο κοστίζει 18 δολάρια.

Read More

And More