Ο Adam Selman εμπνεύστηκε το μακιγιάζ του show του από την Tonya Harding!

Ο Adam Selman εμπνεύστηκε το μακιγιάζ του show του από την Tonya Harding! | tlife.gr

Μια από τις ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την περίοδο, χωρίς να είμαι ο Τιμογιαννάκης, είναι το I Tonya που στηρίζεται στην ζωή της αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Tonya Harding (αν την δεις και δεν σου αρέσει δεν φέρω καμία ευθύνη. Δεν είμαι κι ο Τιμογιαννάκης).

Η Tonya Harding, λοιπόν, φέτος φαίνεται πως έχει την τιμητική της. Γιατί, εκτός του ότι η ζωή της έγινε ταινία και μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie, ενέπνευσε και το New York fashion week. Πιο συγκεκριμένα: ο Adam Selman «έστειλε» στο catwalk κορίτσια τα οποία ήταν βαμμένα με flashy χρώματα και έντονες σκιές, ακριβώς όπως άρεσε στην Tonya να κάνει.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τα νύχια τα οποία ήταν επίσης εμπνευσμένα από την αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ: ήταν λιμαρισμένα σε σχήμα αμυγδάλου , τα μισά βαμμένα με ένα έντονο και δυναμικό κόκκινο και τα άλλα μισά με φούξια glittery βερνίκι. «Πάντα είχε έντονο μανικιούρ η Tonya. Ακόμη και σήμερα στις συνεντεύξεις της θα την δεις με έντονα νύχια βαμμένα με glitter, με ένα γαλλικό μανικιούρ ή κάτι», είπε η nail artist Holly Falcone ενώ τόνισε ότι πολύ πριν την προβολή της ταινίας, ο σχεδιαστής ήταν μεγάλος fan της Tonya Harding.

The second look @adamselman 💖 Inspired by decades of Tonya Harding nails, I used @orlynails aptly named “Miss Conduct” 💅🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly Falcone (@hollyfalconenails) στις

READ more