Ο εξωφρενικός… beauty όρος που έβαλε στην διαθήκη της η Kim Kardashian!

Η Kim Kardashian τα τελευταία χρόνια έχει γίνει hair chameleon. Τόσο που δεν ξέρεις αν θα βγει από το σπίτι της με ξανθά ή με μαύρα μαλλιά. Αλλά εκείνο που ξέρεις στα σίγουρα είναι ότι σε κάθε περίπτωση τα μαλλιά της θα είναι τέλεια! Και θα είναι για πάντα, ότι και να γίνει, ακόμη και αν είναι τόσο άρρωστη που δεν θα μπορεί η ίδια να καλέσει το glam squad της!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, η Kris Jenner αποφάσισε να κάνει επέμβαση στους λοβούς τον αυτιών της (είναι πολύ διαδεδομένο στο Hollywood και το κάνουν για να δείχνουν πιο νέες με δεδομένο ότι μεγαλώνοντας χαλαρώνουν ακόμη και οι λοβοί των αυτιών μας), και η Kim Kardashian την συνόδευσε στον γιατρό. Εκεί της είπε, λοιπόν: “Έχω βάλει στην διαθήκη μου όρο να είμαι πάντα χτενισμένη τέλεια, ακόμη και αν δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν. Θα κάνω το ίδιο και για σένα: θα φροντίσω να έχεις πάντα τέλεια μαλλιά ακόμη και αν συμβεί το οτιδήποτε και δεν ξέρεις ούτε το όνομά σου. Θα έχεις τέλεια μαλλιά!”.

Πράγματι, η Kim που υποδέχτηκε το τρίτο της παιδί από παρένθετη μητέρα την περασμένη Δευτέρα, έχει πάντα τέλεια μαλλιά και κοπιάζει πολύ γι’αυτό. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αποκαλύψει ότι ήταν επί δώδεκα ώρες συνεχόμενα σε μια καρέκλα για να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της χωρίς να τα καταστρέψει.

💧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Επίσης, σύμφωνα με το Stylecaster, η Kim ξοδεύει 3.000 δολάρια ημερησίως το glam squad της για makeup και μαλλιά. Οπότε αν ξεπέρασες το σοκ (3.000 δολάρια!!!!!!!!!!!!!) θα έχεις καταλάβει ότι για την Kim τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο!

 

Read More

And More