Ο Έλληνας που κούρεψε τον Chris Evans αποκλειστικά στο TLIFE!

Φυσικά και μας ενδιαφέρει οποιοδήποτε info έχει να κάνει με τον Chris Evans! Ειδικά όταν αυτό το info είναι 1. αποκλειστικό και 2. εμπλέκεται ένας Έλληνας!

Ο Chris Evans, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα για την παρουσίαση του αρώματος Guilty του οίκου Gucci στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Πάρε μια γεύση, βαθιά ανάσα και συνεχίζω…

/

Και λίγο πριν την παρουσίαση συναντήθηκε με τον Έλληνα hair expert και ιδιοκτήτη των κομμωτηρίων Headz Γιώργο Ιωαννίδη ο οποίος του άλλαξε αρκετά το look αφού του κούρεψε τα μαλλιά και του έδωσε ένα διαφορετικό hair styling! Εμείς, μιλήσαμε μαζί του και μας αποκάλυψε backstage info. Α! Και μας έδωσε και backstage photos από την διάρκεια του haircut (και ποια δεν θέλει να δει τον sexy πρωταγωνιστή του Captain America σε τόσο προσωπικές… beauty στιγμές 😉

– Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Chris Evans;
Με πρότεινε η Μεγάλη Βρετανία. Είχαν ένα event για την Gucci η οποία παρουσίασε το άρωμα Guilty στην Ελλάδα και έφεραν τον Chris Evans γιατί είναι το πρόσωπο της Gucci. Οπότε διεκδικήσαμε την δουλειά και την πήραμε γιατί ήταν άλλοι τέσσερις ‘Ελληνες και δύο Ιταλοί.

– Τι κούρεμα του έκανες;
Του έκανα μια φράντζα, γύρω γύρω κοντά και το πάνω μέρος πιο μακρύ, αλλά τον κούρεψα γιατί ήταν αρκετά μακριά τα μαλλιά του και ήθελε αλλαγή.

– Πώς είναι να συνεργάζεσαι με έναν star του Hollywood;
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από την στιγμή που πήραμε την δουλειά δεν με ενόχλησε κανείς. Δηλαδή, ακόμη και ο ίδιος όταν τον ρώτησα τι θα κάνουμε η απάντηση που πήρα ήταν “ότι πεις εσύ”! Μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Αλλά ο τύπος είναι κούκλος! Ήταν πάρα, πάρα πολύ ευγενικός και πολύ cool. Βέβαια από την άλλη όλα ήταν στην εντέλεια. Δηλαδή, ο Chris Evans για μια εμφάνιση είχε ένα επιτελείο πέντε ατόμων για να καλύψουν κάθε πιθανότητα να ζητήσει το οτιδήποτε. Οπότε όλα ήταν στην εντέλεια, δεν είχε λόγο και ο ίδιος να μην είναι cool.

– Πόσο διήρκησε το κούρεμα;
Το κούρεμα διήρκησε περίπου 25 λεπτά και έγινε στην σουίτα του King George. Και την επόμενη μέρα στο Intercontinental που έγινε η παρουσίαση του αρώματος ήμουν μαζί του για το styling. Έλεγε συνέχεια “How is my hair” και του άρεσε πολύ το αποτέλεσμα!

Ok, Chris! Σ’αγαπήσαμε τώρα ακόμη περισσότερο!


Read More

And More