Ο Γ. Μαρκετάκης άνοιξε σχολή μακιγιάζ! Κάνω εγγραφή τώρα!

Ο Γ. Μαρκετάκης άνοιξε σχολή μακιγιάζ! Κάνω εγγραφή τώρα! | tlife.gr

Λατρεύω να μαθαίνω beauty tips από διάσημους make up artist και μετά να τα εφαρμόζω στον εαυτό μου. Όλα αυτά βέβαια, στον καθρέφτη του μπάνιου μου! Μέχρι στιγμής…

Γιατί τώρα, ο Γιάννης Μαρκετάκης (σημείωσε ότι είναι o αγαπημένος make up artist της Ζέτας Μακρυπούλια, της Έλενας Παπαρίζου, της Νατάσας Θοδωρίδου και πολλών, πολλών ακόμη καθώς και official make up artist της Max Factor!) ανοίγει την δική του σχολή μακιγιάζ!

Μake-up Lab By Yiannis Marketakis
Το Make-up Lab του Γιάννη Μαρκετάκη το οποίο ανοίγει τον Σεπτέμβριο (θα χρειαστεί να κάνουμε όλες υπομονή!) βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτίριο του Τσίλερ στου Ψυρρή. Όσον αφορά τα μαθήματα, τα groups είναι πολλά και διαφορετικά. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχεις στην διάθεσή σου αρκετό χρόνο και θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να μακιγιάρεσαι καλύτερα, υπάρχει και αυτή η λύση. Πιο αναλυτικά, τα σεμινάρια είναι τα εξής:
– Επαγγελματικό μακιγιάζ
– Για αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη και την τεχνική του μακιγιάζ για να βρουν άμεσα θέση στη αγορά εργασίας και το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.
– Master Class
– Για απόφοιτους και επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνική τους και να εξειδικευτούν στη μόδα και τη διαφήμιση.
– Beauty Lessons
Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες όλες τις ώρες με το κατάλληλο όμως μακιγιάζ, ο Γιάννης Μαρκετάκης θα παραδίδει … ιδιαίτερα μαθήματα προσωπικού μακιγιάζ για να μάθουν να μακιγιάρονται σωστά και μόνες τους.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Καν’το με ένα κλικ στο official page.

READ more