Ο hair stylist της Kim Kardashian αποκάλυψε το μυστικό προϊόν που κάνει τα μαλλιά της τόσο λαμπερά!

Τα μαλλιά της Kim Kardashian στο BET Honors Event ήταν τόσο λαμπερά που δεν μπορούσες να τα κοιτάξεις χωρίς γυαλιά ηλίου. Χα! Σοβαρά τώρα, ήταν τόσο λαμπερά όσο ενός κοριτσιού με φυσικά ίσια μαλλιά που δεν τα έχει βάψει ποτέ στην ζωή του, δεν τα έχει κάνει ποτέ πιστολάκι στην ζωή του και δεν ξέρει τι θα πει πρέσα (πράγμα απίθανο, άρα τα μαλλιά της Kim Kardashian ήταν… απίθανα λαμπερά!).

/

Ευτυχώς, ο προσωπικός της hair stylist, Michael Silva αποκάλυψε το μυστικό του γράφοντας στο instagram του πως αυτό το χτένισμα ολοκληρώθηκε με το spray λάμψης της Bumble and Bumble.

/

Πιθανότατα να εννοούσε το Shine on (and on) spray που βλέπεις παραπάνω για το οποίο έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο. Έχει σταματήσει να βγαίνει από την εταιρία, αλλά το εντόπισα στο amazon και μπορείς να το παραγγείλεις από εκεί. Αν τώρα αυτή η ιδέα δεν σου φαίνεται τόσο καλή (κι εμένα δεν μου φαίνεται τόσο καλή!), υπάρχει εναλλακτικά και αυτή η κρέμα λάμψης από την Bumble and Bumble που μπορείς να βρεις στα Sephora.

Μιλώντας για λαμπερά μαλλιά, είπα να μοιραστώ μαζί σου την παρακάτω καθόλου-κολακευτική-τι-να-λέμε-τώρα photo (αλλά να που το task εδώ είναι τα λαμπερά μαλλιά!).

Το αποτέλεσμα που βλέπεις παραπάνω είναι όταν ο hair stylist Θοδωρής Οικονομάκης μου είπε να δοκιμάσω την πρέσα μαλλιών GHD (είναι η ίδια που χρησιμοποιούν οι Άγγελοι της Victoria Secret), και για έναν λόγο κάνει όντως τα γυαλιστερά μαλλιά… γυαλιστερότερα κι εδώ θα βρεις και κάποια extra μυστικά που προσωπικά εφαρμόζω με θρησκευτική ευλάβεια!

BTW: Έχεις κάποια δικά σου μυστικά για λαμπερά μαλλιά; Και ποια; Θα ήθελα να ξέρω- για να δοκιμάσω- για να γράψω!

Read More

And More