Ο Jared Leto είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci Guilty!

Αν έχεις μυρίσει το άρωμα Guilty του οίκου Gucci σε κάποιο αγόρι τότε:
α) αυτό το αγόρι δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ!
β) αυτή η μυρωδιά είναι από τις πέντε πιο sexy μυρωδιές που έχεις και θα μυρίσεις ποτέ στη ζωή σου.

Το νέο, λοιπόν, με το Gucci Guilty είναι ότι έχει ολοκαίνουριο πρόσωπο. Το οποίο (σ.σ. ολοκαίνουριο πρόσωπο) δεν είναι όποιο αλλά ο Jared Leto!

Και σου μεταφέρω αυτούσια την ανακοίνωση όπως έφτασε στο mail μου πριν λίγο:
“Ο Jared Leto, διάσημος καλλιτέχνης, ηθοποιός και μουσικός, επιλέχθηκε από τον Alessandro Michele, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του οίκου Gucci, ως το νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci Guilty. Ο Leto θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του αρώματος, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στη Βενετία, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Michele.

O Leto βραβεύθηκε με Όσκαρ για την συμμετοχή του στην ταινία Dallas Buyers Club (2013). Είναι τραγουδιστής και συνθέτης του πολυβραβευμένου συγκροτήματος Thirty Seconds to Mars.

Τον Αύγουστο του 2016, θα πρωταγωνιστήσει και στην πολυαναμενόμενη ταινία της Warner Bros, “Suicide Squad”, επαναφέροντας τον θρυλικό Joker στη μεγάλη οθόνη.

Στο πλαίσιο της παραπάνω ανακοίνωσης, ο Jared Leto θα χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του οίκου στο SnapChat: ο οίκος Gucci παρουσιάζει την αποκλειστική #Snapchat ιστορία by @JaredLeto. Ακολουθήστε το επίσημο account του οίκου: gucci. #GuiltyNotGuilty”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται ο Jared Leto ως πρόσωπο της καμπάνιας; Και κυρίως, ποιο είναι το πιο sexy άρωμα που έχεις μυρίσει ποτέ σε αγόρι; Έλα να συζητήσουμε!

Read More

And More