O Jimmy Fallon κάνει το The Tonight Show από το σπίτι του και μαθαίνει πώς να κουρεύεται μόνος του!

Η νέα πραγματικότητα έχει φέρει και μια νέα… κανονικότητα. Μερικά παραδείγματα: οι εκπομπές βγαίνουν από τα σπίτια των παρουσιαστών και ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης είναι “πώς θα κουρευτώ μόνη μου”. Πιο συγκεκριμένα, ο Jimmy Fallon βγάζει πλέον το The Tonight Show διαδικτυακά από τον καναπέ του σπιτιού του, ενώ στο τελευταίο του “show” καλεσμένος (εχμ, από το δικό του σπίτι καλεσμένος), ήταν ο Jonathan Van Ness ο οποίος α) λίγες μέρες πριν ξύρισε ανεπιτυχώς τα signature γένια του και β) τώρα είπε να δώσει με μεγαλύτερη επιτυχία κάποιες beauty συμβουλές για το πώς κουρευόμαστε μόνοι μας στο σπίτι.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Jimmy Fallon ρώτησε τον Jonathan Van Ness (να σημειωθεί ότι ξεκίνησε ως hair stylist) πώς κουρευόμαστε μόνοι μας σπίτι ενώ τα κομμωτήρια είναι κλειστά. “Νομίζω πως η πιο σημαντική συμβουλή που έχω να δώσω είναι να μην το κάνετε… απλώς μην το κάνετε!” ενώ συνέχισε τεκμηριώνοντας την άποψή του: “Τα μαλλιά μας μακραίνουν μισό με ένα εκατοστό κάθε μήνα. Το χειρότερο σενάριο, λοιπόν, είναι να μακρύνουν τα μαλλιά σου αυτό το διάστημα δύο- τρία εκατοστά”. Αντί, λοιπόν, να κουρευτείς ο Jonathan Van Ness πολύ σωστά προτείνει να δώσεις ένα νέο look μακραίνοντας τα μαλλιά σου.

Δες όλα όσα είπε παρακάτω

Να σημειωθεί ότι συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. Εκτός αν μιλάμε για αφέλειες όπου μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι Γαλλίδα ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές του expert που θα δεις εδώ!

Read More

And More