O Jonathan Van Ness είναι ο πρώτος άντρας ambassador για την Essie!

Τα προϊόντα ομορφιάς είναι εκεί έξω και απευθύνονται σε όλους! Αυτό είναι το concept πίσω από την τάση που βλέπεις παντού γύρω σου (και θα εξακολουθείς να βλέπεις!) άντρες να γίνονται ambassador για… γυναικεία καλλυντικά. Γιατί, όπως είπε και ο Marc Jacobs σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν υπάρχουν γυναικεία ή αντρικά καλλυντικά! Υπάρχουν καλλυντικά για όλους!

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό ο Jonathan Van Ess συνεργάζεται με την Essie και γίνεται ο πρώτος άντρας- ambassador του brand!

https://www.instagram.com/p/ByXo1SFgQEC/?utm_source=ig_embed

Το νέο, όπως έχουμε συνηθίσει να συμβαίνει τελευταία, επικοινωνήθηκε μέσω instagram και ο Jonathan Van Ess έγραψε τα εξής: “Είναι τεράστια τιμή μου που συνεργάζομαι με την Essie και είμαι ο πρώτος άντρας ambassador, ακριβώς την στιγμή που ξεκινάει το Pride! Για μένα, το βερνίκι ήταν ανέκαθεν ένας τρόπος να εκφράζω τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή, αυτό μεταφράζεται στο συγκεκριμένο μανικιούρ– ουράνιο τόξο. Φόρεσέ το… περήφανα!”.

https://www.instagram.com/p/BxBh3ilh0dN/

Οι αντιδράσεις κάτω από αυτό το post ήταν όλες τους πολύ θετικές ενώ ένας πατέρας έγραψε πως θα δείξει αυτή την ενέργεια στον γιο του ο οποίος πήγε με βαμμένα νύχια στο σχολείο και τα υπόλοιπα παιδιά του έκαναν bullying. Self expression!

 

Read More

And More