Ο Jonathan Van Ness ξυρίστηκε και είναι αγνώριστος! BTW: πρέπει να δεις την σειρά του στο Netflix!

Μια από τις μεγαλύτερες παγίδες που ενέχει η καραντίνα είναι ότι με το να είσαι συνεχώς κλεισμένος σπίτι σου βαριέσαι. Και όταν βαριέσαι θέλεις κάπου να ξεσπάσεις. Και αν είσαι σε καραντίνα μόνος σου, είναι κάπως αναπόφευκτο να ξεσπάσεις… στον εαυτό σου!

Στην δεύτερη εβδομάδα καραντίνας έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε πολλά τέτοια παραδείγματα: η Dua Lipa έκανε αφέλειες και τώρα ο Jonathan Van Ness, ένας εκ των συμπαρουσιαστών του Queer Eye (βαλ΄ το στη λίστα με αυτά που θα δεις στο Netflix), ξύρισε τα γένια του! Ο hair expert παύλα κωμικό παύλα παρουσιαστής με τα signature γένια αποφάσισε α) να κάνει κάτι δραστικό στην εμφάνισή του το οποίο β) μετάνιωσε (όπως ήταν λογικό) την αμέσως επόμενη στιγμή.

Παρακάτω, η φωτογραφία που ανέβασε και κάτω από την οποία έγραψε: “Αυτός είναι ο αστυνομικός Van Ness. Μην δοκιμάσετε νέα looks στην καραντίνα (Τώρα θα ξυρίσω αυτό το πράγμα, το άφησα απλώς για να δείτε πώς είμαι)”.

https://www.instagram.com/p/B-ANsggAd9P/

Ο… αγνώριστος Jonathan Van Ness ανέβασε λίγο αργότερα ένα story στο οποίο είναι εντελώς ξυρισμένος.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σκεφτείς να κόψεις τα μαλλιά σου μόνη σου ή να πειράξεις λίγο τα φρύδια σου παραπάνω, έχε στο νου σου αυτή την εικόνα!

 

Read More

And More