Ο Kanye West ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του είναι πλέον δισεκατομμυριούχος μετά την πώληση των KKW Beauty!

Είναι κάποιες ειδήσεις που δεν μας κάνουν καθόλου εντύπωση. Όπως, για παράδειγμα, ότι η Kim Kardashian είναι πλέον δισεκατομμυριούχος. Και δεν μας κάνει εντύπωση ακριβώς γιατί στο δικό μας μυαλό η Kim Kardashian ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος.

Anyway! Το νέο εδώ είναι ότι, ακριβώς όπως και η μικρότερη αδερφή της, Kylie Jenner, έτσι και η ίδια πούλησε μέρος της εταιρίας καλλυντικών της στην Coty και τα κέρδη από αυτή την πώληση την έβαλαν κι επισήμως στη λίστα των δισεκατομμυριούχων. Fun fact: το νέο μοιράστηκε με εμάς ο σύζυγός της Kanye West μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο twitter και έγραψε: “Είμαι τόσο περήφανος για την όμορφη σύζυγό μου, Kim Kardashian, η οποία έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος. Πέρασες τις πιο τρελές καταιγίδες και τώρα ο Θεός δείχνει τον ήλιο του σε εσένα και την οικογένειά μας”.

Ακριβώς όπως και η αδερφή της, έτσι και η Kim, πούλησε το 51% της επιχείρησής της, ενώ βάσει συμφωνία η ίδια θα εξακολουθεί να συμμετέχει ενεργά και να δημιουργεί συλλογές. Η συμφωνία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο μισό του ’21 κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε την νέα εποχή για την KKW Beauty.

 

Read More

And More