Site icon TLIFE

Ο Kanye West ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του είναι πλέον δισεκατομμυριούχος μετά την πώληση των KKW Beauty!

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 09: 2020 Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 9, 2020 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency) Pictured: Kim Kardashian West,Kanye West Ref: SPL5147705 090220 NON-EXCLUSIVE Picture by: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com Splash News and Pictures USA: +1 310-525-5808 London: +44 (0)20 8126 1009 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

Είναι κάποιες ειδήσεις που δεν μας κάνουν καθόλου εντύπωση. Όπως, για παράδειγμα, ότι η Kim Kardashian είναι πλέον δισεκατομμυριούχος. Και δεν μας κάνει εντύπωση ακριβώς γιατί στο δικό μας μυαλό η Kim Kardashian ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος.

Anyway! Το νέο εδώ είναι ότι, ακριβώς όπως και η μικρότερη αδερφή της, Kylie Jenner, έτσι και η ίδια πούλησε μέρος της εταιρίας καλλυντικών της στην Coty και τα κέρδη από αυτή την πώληση την έβαλαν κι επισήμως στη λίστα των δισεκατομμυριούχων. Fun fact: το νέο μοιράστηκε με εμάς ο σύζυγός της Kanye West μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο twitter και έγραψε: “Είμαι τόσο περήφανος για την όμορφη σύζυγό μου, Kim Kardashian, η οποία έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος. Πέρασες τις πιο τρελές καταιγίδες και τώρα ο Θεός δείχνει τον ήλιο του σε εσένα και την οικογένειά μας”.

Ακριβώς όπως και η αδερφή της, έτσι και η Kim, πούλησε το 51% της επιχείρησής της, ενώ βάσει συμφωνία η ίδια θα εξακολουθεί να συμμετέχει ενεργά και να δημιουργεί συλλογές. Η συμφωνία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο μισό του ’21 κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε την νέα εποχή για την KKW Beauty.

 

© 2024 tlife.gr