Site icon TLIFE

Ο κομμωτής της Jennifer Aniston δίνει tips για να κόψουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι!

Tlife newsroom

Ποιος θα το περίμενε ότι θα έφτανε η στιγμή που ακόμη και εμείς που θα κουρεύαμε ελάχιστους πόντους από τις άκρες των μαλλιών μας εν μέσω καραντίνας θα μας έπιανε αυτός ο οίστρος να πάρουμε το ψαλίδι και να κόψουμε μόνες μας τα μαλλιά μας. Αλλά από ότι φαίνεται το task απασχολεί τόσο κόσμο ώστε ακόμη και η Ellen DeGeneres ασχολήθηκε με αυτό στην εκπομπή που βγάζει από το σπίτι της. Εχμ, το σπίτι της που είναι όσο δέκα στούντιο Universal μαζί!

Η ίδια, λοιπόν, “κάλεσε” τον Chris McMillan, τον επί χρόνια κομμωτή της Jennifer Aniston ο οποίος είναι και υπεύθυνος για το Rachel cut, να δώσει tips για το πώς θα κόψουμε τα μαλλιά μας μόνοι μας στο σπίτι. Κι επειδή μιλάμε πάντα για την τετραπέρατη Ellen DeGeneres στην αυλή του σπιτιού της υπάρχει ένας φίλος της που κόβει τα μαλλιά του παράλληλα, όσο ακούει τις συμβουλές του.

Προτού πατήσεις play στο βίντεο παρακάτω, ιδού μερικές βασικές αρχές:

-Κόψε τα μαλλιά σου όσο είναι στεγνά: “Όταν κόβεις μόνη σου τα μαλλιά σου, πρώτα τα λούζεις, μετά τα στεγνώνεις και μετά τα κόβεις. Γιατί όταν κουρεύεσαι μόνη σου θέλεις να δεις ακριβώς σε ποιο μήκος θα κινούνται τα μαλλιά σου.

-Μην… τραβάς τα μαλλιά σου προς τα κάτω! Τα μαλλιά έχουν την τάση να ανασηκώνονται από μόνα τους οπότε όταν κόβεις αφέλειες κοψ΄τις χωρίς να τραβάς με το άλλο σου χέρι.

-Όχι μια κι έξω! Κόψε τις αφέλειες σου κάνοντας μικρά… chop- chop!

Και τώρα πάτησε play γιατί εκτός από πρακτικό, αυτό εδώ το βίντεο είναι και πολύ απολαυστικό!

Home Haircut Tips from a Celebrity Hairdresser

 

© 2024 tlife.gr