Ο κομμωτής της Kate Middleton λατρεύει περισσότερο τα μαλλιά της Meghan Markle!

Η Kate Middleton ξοδεύει 1.000 λίρες για ένα κούρεμα την στιγμή που η Meghan Markle πιάνει τα μαλλιά της έναν πρόχειρο κότσο και εμφανίζεται σε επίσημες εκδηλώσεις στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της αγνοώντας όποιο Βασιλικό Πρωτόκολλο! Και γιατί όχι, αφού σε ένα τέτοιο messy hairdo δίνει την έγκρισή του και ο προσωπικός κομμωτής της Kate Middleton!

O Rossano Ferretti (είναι ο ίδιος άνθρωπος που χρεώνει το κούρεμα 1.000 λίρες) μίλησε στο In Style και έδωσε tips για το πώς θα πετύχεις το messy bun της Meghan Markle. Πρώτο και βασικό step είναι να ψεκάσεις τις ρίζες με ένα spray που θα τους δώσει όγκο. Έπειτα, κάνει μασάζ στα μαλλιά με το Velluto 14 Smoothing Serum (το έχει δημιουργήσει ο ίδιος από έλαια λαχανικών και φυτών για να κάνει τα μαλλιά λαμπερά). Ο συνδυασμός των δύο αυτών προϊόντων τον βοηθάει να πετύχει το τέλειο πιάσιμο που είναι ιδανικό για second- day hair εμφανίσεις. Έπειτα, φορμάρει τα μαλλιά με πιστολάκι και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.

Ολοκληρώνει το χτένισμα πιάνοντας τα μαλλιά και σταθεροποιώντας το σινιόν με μερικά τσιμπιδάκια. “Απαιτούνται μερικά τσιμπιδάκια ανάλογα με τον όγκο των μαλλιών κάθε γυναίκας. Για τα υπόλοιπα, το μυστικό είναι τα μαλλιά να είναι πρόχειρα πιασμένα και ανάλογα με το πώς κάθε γυναίκα τα θέλει!”.

Αλήθεια, εσύ ποιας τα μαλλιά αγαπάς περισσότερο; Kate Middleton ή Meghan Markle;

 

Read More

And More