Ο κομμωτής της Suki Waterhouse μίλησε για την αλλαγή της από ξανθιά σε καστανή! Τι είπε!

Όταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του modelling αυτή την στιγμή αλλάζει τα μαλλιά της και από ξανθιά γίνεται καστανή, τότε φέρνεις τον κόσμο ανάποδα για να πάρεις έστω κι ένα quote από τον άνθρωπο τον οποίο έκανε την αλλαγή αυτή.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την Suki Waterhouse, τον προσωπικό της hair colorist, Jack Howard και το fashionista που έφερε τον κόσμο ανάποδα για ένα quote. Αλλά να που ο colorist δεν είπε ένα μικρό κάτι, αλλά πολλά και πολύ σημαντικά. Και αν σκέφτεσαι να κάνεις κι εσύ μια τόσο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου το τι είπε σε αφορά άμεσα!

“Την αλλαγή στην Suki την έκανα με μπαλαγιάζ ώστε να δώσω ένα πιο φυσικό και τρισδιάστατο χρώμα στα μαλλιά της. Αν πρόκειται να κάνετε κι εσείς μια τέτοια αλλαγή αυτό που πρέει να προσέξετε είναι να κάνετε καναδυό χρώματα πριν φτάσετε στο τελικό καστανό από το ξανθό που είχατε. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το μετά! Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και σε μια ωραία κατάσταση επενδύστε σε προϊόντα θρέψης και ενυδάτωσης όπως το Shu Uemura Sil Bloom και την λοσιόν της Kerastase Ciment Thermique. Όσον αφορά το σαμπουάν, επένδυσε σε ένα προϊόν που κλειδώνει το χρώμα όπως το Chroma Riche της Kerastase ή το Full Shimmer του Shu Uemura”.

Και αν αναρωτιέσαι από πού μπορεί να άντλησε έμπνευση ο Jack Howard γι’αυτό το χρώμα, να τι ανέβασε λίγο πριν την μεταμόρφωση της Suki στο instagram του!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ??? Την απάντηση μας την είχε δώσει χροοοονια πριν ο δικός μας αγαπημένος hair colorist, Νικόλας Βιλλιώτης! Δες εδώ!

Read More

And More