Ο Κορρές βγάζει τα πρώτα λάδια σώματος! Bonus info: μυρίζουν τέλεια!

Αν είσαι fan του Κορρέ αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει! Διόρθωση: αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει έτσι κι αλλιώς, γιατί θα λατρέψεις το προϊόν από μόνο του ασχέτως με τις αδυναμίες περί brand!

Ο Κορρές, λοιπόν, από αυτόν τον μήνα πρόκειται να κυκλοφορήσει τα πρώτα λάδια για το σώμα που έχουν αντιγηραντική δράση και super μυρωδιά. Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα ξηρά λάδια σώματος που θα κυλοφορήσουν αυτό το μήνα είναι δύο, φέρουν τον τίτλο Angi-aging body oil και το ένα είναι Γιασεμί ενώ το άλλο Καρύδα- Guava.

Έχω ξεκάθαρα αδυναμία στην καρύδα αλλά οφείλω να σου πω ότι και τα δύο αφήνουν super ελαστική την επιδερμίδα σου και πως αν τα απλώσεις μετά το ντους και σε βρεγμένη επιδερμίδα δεν θα νιώσεις λιπαρότητα.

Ως προς την αντιγηραντική τους δράση, τώρα, το μυστικό βρίσκεται στο εκχύλισμα Alaria Esculenta, ένα φυσικό δραστικό συστατικό κατά της οξείδωσης που είναι και από τις βασικές αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας.

Last chance info:
αυτά είναι τα πρώτα λάδια σώματος από τον Κορρέ και θυμήσου πως τον Απρίλιο έρχεται ένα huge νέο- σειρά που θα σε ενθουσιάσει.

Read More

And More