Ο μάγος των καπέλων Philip Treacy συνεργάζεται με τα MAC!

Διανύουμε την MAC εβδομάδα αφού μέσα σε λιγότερο από πέντε μέρες έχουμε δύο ανακοινώσεις για super συνεργασίες στα προσεχώς. Την Δευτέρα σου είχαμε εδώ το αποκλειστικό (βεβαίως! βεβαίως!) beauty νέο ότι η MAC θα συνεργαστεί με το ταλαντούχο δίδυμο των Toledo και τώρα ήρθε και μια ακόμη επίσημη ανακοίνωση: η MAC συνεργάζεται με τον μετρ των καπέλων Phlip Traecy που έχει ντύσει τα διασημότερα… κεφάλια!

Και να τι είπε ο σχεδιαστής για την επικείμενη συνεργασία που θα πάρει σάρκα και οστά μέσα στο 2015…


Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Philip Treacy: H MAC αγαπά και στηρίζει την δουλειά μου για περισσότερο από 20 χρόνια. Για ΄μένα η MAC είναι μια φουτουριστική εταιρία μακιγιάζ. Ανέκαθεν θαύμαζα την δημιουργικότητα και την οπτική αυτού του brand. Ξέρει να εντοπίζει και να αναδεικνύει τα μελλοντικά ταλέντα. Οπότε, όταν με προσέγγισαν γι’ αυτό το project δύο χρόνια πριν είπα αμέσως το ναι!

Τι είναι αυτό που σας συναρπάζει περισσότερο σε αυτή την συνεργασία;
Philip Treacy: Πιστεύω ότι όλοι εμείς οι σχεδιαστές αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα: όλοι λατρεύουμε τα χρώματα και είμαστε κάπως… “control freak.” Η MAC, λοιπόν, μου έδωσε την απόλυτη ελευθερία σε αυτή την συνεργασία: από τις αποχρώσεις, την αίσθηση των προϊόντων μέχρι και την τελική καμπάνια. Γιατί εμείς οι σχεδιαστές ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ για το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα όσο ένας άντρας που λατρεύει τα αυτοκίνητα για μια Ferrari.

Και μερικά τελευταία info γι’ αυτή την συνεργασία (aka Philip Traecy for MAC): πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2015 και θα αποτελείται από 12 προϊόντα σε μάσκαρα, κραγιόν, πινέλα, πούδρες, highlighter και fluidlines.

Ωστόσο, για να δείξεις πόσο διαβασμένη είσαι στην ομορφιά μπορείς να χρησιμοποιείς από τώρα το hashtag #MACPhilipTreacy αν ανεβάσεις κάτι σχετικό στα social σου!

Read More

And More