Ο makeup artist της Beyonce ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με κάποια που δεν το περιμένουμε!

Ο makeup artist της Beyonce ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με κάποια που δεν το περιμένουμε! | tlife.gr

Αν υπήρχε κάτι που να χαρακτηρίζει το beauty στις μέρες μας είναι ότι κάθε τόσο λανσάρονται ένα σωρό φρέσκα brands πίσω από τα οποία κρύβονται (κρύβονται… φανερά!) οι διάσημοι. Είτε μιλάμε για τα Fenty της Rihanna είτε μιλάμε για τη σειρά καλλυντικών που ακούγεται ότι ετοιμάζει η Lady Gaga, οι beauty αφίξεις είναι πολλές.

Σε αυτή, λοιπόν, τη μακριά λίστα θα πρέπει να προσθέσεις και μια ακόμη άφιξη: ο Sir John, ο makeup artist της Beyonce ετοιμάζει την δική του σειρά μακιγιάζ. Ή, καλύτερα, τις δικές του σειρές μακιγιάζ! Όπως είπε σε συνέντευξή του στο WWD: «Ετοιμάζω δύο σειρές αυτή την χρονιά και νομίζω πως θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη ο άνθρωπος με τον οποίο θα συνεργαστώ!». Ωραία, ας κάνουμε μερικές… μαντεψιές!

https://www.instagram.com/p/BTHXNqUB2_4/?utm_source=ig_embed

Ο Sir John είναι ο makeup artist της Beyonce εδώ και πολλά χρόνια, οπότε η συνεργασία τους θα ήταν κάπως… αναμενόμενη και δεν θα εξέπληττε κανέναν. Ποιος, λοιπόν, μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος; Ο Sir John εκτός από makeup artist της Beyonce φροντίζει τα looks και για την Rosie Huntington Whiteley, την Joan Smalls, την Khloé Kardashian, την Priyanka Chopra και την Serena Williams. Ακούγεται, μάλιστα, ότι η Serena Williams ετοιμάζει επίσης την δική της σειρά μακιγιάζ! Παρακάτω, ένα poll που θα κρατήσουμε για το μέλλον για να δούμε αν πέσαμε μέσα ή όχι!


READ more