Ο makeup artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

Ο makeup artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού! | tlife.gr

Ας μιλήσουμε για το πρώτο ραντεβού: όταν έρχεται αυτή η στιγμή το πρώτο πράγμα που σου περνάει από το μυαλό είναι «τι θα φορέσω». Το μακιγιάζ και τα μαλλιά έρχονται λίγο- πολύ σε δεύτερη μοίρα γιατί ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: να έχεις ένα beauty look που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και να περνάει τα σωστά μηνύματα.

Ποια είναι τα σωστά μηνύματα και πώς θα τα μεταφέρεις σωστά: δεν πιάνεις τα μαλλιά σου σφιχτή αλογοουρά για να μπορέσει να στα χαϊδέψει αν νιώσει την ανάγκη. Και ΦΥΣΙΚΑ (!) να μην φορέσεις κόκκινο κραγιόν! Αν αναρωτιέσαι γιατί, ορίστε η απάντηση που έδωσε ο makeup artist της Meghan Markle, Daniel Martin στην Vogue: «Το τελευταίο πράγμα που ήθελα o Harry να δει στην Meghan ήταν το μακιγιάζ της. Ήθελα να δει… εκείνη! H σχέση τους είναι πολύ στοργική και δεν ήθελα να σταματήσω κάτι τέτοιο επειδή εκείνη φορούσε κόκκινο κραγιόν. Είναι να σαν λες στον άλλο Stop!».

Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν σου έφτανε η γνώμη της beauty editor, πλέον έχεις και την επίσημη τοποθέτηση του makeup artist της Δούκισσας του Sussex: στο ραντεβού δεν φοράμε κόκκινο κραγιόν! Πώς βαφόμαστε για το ραντεβού; Κάνε κλικ εδώ και δες το βίντεο με την Emily Ratajkowski για την Vogue!

 

READ more