Ο makeup artist του Dior μου έκανε το μακιγιάζ για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Πάρε ιδέες!

Υπάρχει μια μέρα κάθε χρόνο που θέλουμε να είμαστε πιο glam- όμορφες- μπορείς-να-συμπληρώσεις-όποιο-επίθετο-εσύ-θες από κάθε άλλη χρόνια. Και η μέρα αυτή είναι η Πρωτοχρονιά. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές πιθανότατα να έχεις βρει ήδη τι θα φορέσεις και πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου. Με το μακιγιάζ σου, όμως, τι γίνεται;

Έχω αυτή τη “μανία” να υποδέχομαι τη νέα χρονιά όχι απλώς φορώντας κάτι καινούργιο αλλά κάνοντας και ένα ολοκαίνουργιο μακιγιάζ πιο τολμηρό και αρκετά πιο διαφορετικό από τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου. Η συλλεκτική και εορταστική παλέτα 5 Couleurs Precious Rocks  στην απόχρωση Emerald από τον Dior και ένα video που είχα δει με τον Peter Philips να κάνει το γιορτινό look της σεζόν ήταν η πηγή έμπνευσής μου και ήξερα πως για φέτος ήθελα πράσινα glam μάτια και- γιατί όχι;- glitter στα φρύδια!

https://www.youtube.com/watch?v=m_M4gpdY47E&feature=youtu.be

Ο Νίκος Αγγελάκης, makeup artist του Dior, ήρθε στο στούντιο του TLIFE για να μου δείξει step by step τα βήματα και το μακιγιάζ για το ρεβεγιόν του 2018! Δες παρακάτω τα βήματα, μάθε τα tips και είμαι σίγουρη πως αυτό θα είναι το μακιγιάζ που θα θέλεις να κάνεις κι εσύ! Be our guest!

Η δημιουργία της σωστής βάσης είναι πολύ σημαντική. Δημιουργήσαμε την βάση με το Diorskin Forever Fluid foundation (αναμείξαμε τις αποχρώσεις 020 και 030) και σταθεροποιήσαμε το μακιγιάζ με την πούδρα Diorskin Forever & Ever Control. Για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν η setting powder είναι απαραίτητη ώστε να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου όλη νύχτα!

Από την αρχή του μακιγιάζ τοποθετήσαμε στα χείλη το best seller του οίκου Dior, το Lip Maximizer που χάρη στα ενυδατικά συστατικά του θρέφει τα χείλη και δημιουργεί ένα juicy και “γεμάτο” αποτέλεσμα.

Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήσαμε, όπως είπαμε, την παλέτα 5 Couleurs Precious Rocks στην απόχρωση Emerald και τοποθετήσαμε την απόχρωση που βλέπεις παραπάνω περιμετρικά του ματιού, δηλαδή στο κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκαλο αλλά και στην ρίζα του κάτω.

Οι βλεφαρίδες μας ταλαιπωρούνται από το σκληρό και άχαρο μακιγιάζ που τους κάνουμε. Το Diorshow Maximizer 3D που χρησιμοποιήσαμε στις βλεφαρίδες μου είναι must βήμα αφού θρέφει τις βλεφαρίδες, τις κάνει να δείχνουν πιο πυκνές και πλούσιες και επανορθώνει την βλάβη που εμείς προκαλούμε στο ντεμακιγιάζ. Το tip είναι να απλώσεις μια στρώση και να συνεχίσεις αμέσως μετά με τη μάσκαρα προτού στεγνώσει. Επίσης, μπορείς να το φοράς κάθε βράδυ στις βλεφαρίδες σου μετά το ντεμακιγιάζ.

Για την περιοχή κάτω από τα φρύδια χρησιμοποιήσαμε την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά ώστε να δώσουμε φως και ανοδικότητα και έπειτα βάλαμε δύο στρώσεις Diorshow Pump n’ Volume mascara σε άνω και κάτω βλεφαρίδες. Ένα μυστικό που μου έμαθε ο Νίκος Αγγελάκης είναι ότι απλώνουμε μάσκαρα και από την άνω μεριά των άνω βλεφαρίδων ώστε να δώσουμε έντονο μαύρο χρώμα και έπειτα συνεχίζουμε κανονικά από την ρίζα μέχρι τις άκρες.

Ένα μυστικό για να δημιουργήσουμε την τέλεια γραμμή eyeliner είναι να δημιουργήσουμε πρώτα τη βάση με ένα μολύβι και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μολύβι ως “οδηγό” για το eyeliner.

Εορταστικό μακιγιάζ σημαίνει λάμψεις! Τοποθετήσαμε ψηλά στα ζυγωματικά την συλλεκτική πούδρα Diorific Precious Rocks με ταμποναριστές κινήσεις. Η τοποθέτησε γίνεται πάντα ψηλά στα ζυγωματικά για να δημιουργεί το εφέ ανόρθωσης και πάντα με ταμποναριστές κινήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση απλώς μεταφέρουμε την πούδρα από τη μια μεριά του προσώπου στην άλλη.

Μερικά ακόμη tips: ένα touch ανοιχτόχρωμης, ιριδίζουσας σκιάς στο “V” των χειλιών τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και juicy. To συλλεκτικό Diorific Khol lipstick 671 που βλέπεις εδώ μπορεί να λειτουργήσει και ως περίγραμμα χειλιών λόγω της μυτερής άκρης τους και, τέλος, ένα touch ρουζ κάτω από τα φρύδια θα ενισχύσει την ανοδικότητα στα μάτια σου και θα δώσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Ακριβώς πάνω στα μάγουλα τοποθετήσαμε το Diorblush Precious Rocks στην απόχρωση 864 που είναι fresh και δίνει ένα αποτέλεσμα υγείας στο πρόσωπο. Ο σωστός τρόπος για να τοποθετήσουμε το ρουζ είναι ο εξής: χαμογελάμε στον εαυτό μας μπροστά από τον καθρέφτη μας, τοποθετούμε το πινέλο μας ακριβώς πάνω στα μήλα και σβήνουμε προς τα πίσω. Και ένας ακόμη κανόνας: ξεκινάμε με λίγο ρουζ και αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.

Το πρώτο look που βλέπεις παραπάνω μπορεί να γίνει εντελώς διαφορετικό με δύο απλές κινήσεις.

Αρκεί να τοποθετήσεις στις εξωτερικές γωνίες την πιο σκούρα απόχρωση από την παλέτα 5 Couleurs Precious Rocks – Emerald και να φορέσεις ένα άλλο κραγιόν. Παραπάνω βλέπεις το Diorific Khol no 751 Intense Garnet.

Στις πασαρέλες του Dior είχαμε δει τα μοντέλα του οίκου να περπατάνε στο catwalk με glitter στα φρύδια. Αυτό το look ήταν αποτέλεσμα ενός συλλεκτικούς προϊόντος: του Diorshow Bold Brow Or που είναι το προϊόν που βλέπεις παραπάνω. Απλώς χτενίζεις ανοδικά. Warning! Warning! Για να κάνεις αυτό το μακιγιάζ θα πρέπει να είσαι αυτός ο τύπος κοριτσιού που αντέχει να είναι το κέντρο της προσοχής και να απαντάει σε ερωτήσεις όπως: ποια είναι η σκιά που φοράς; Τα φρύδια σου είναι τέλεια! Πώς τα έκανες; Και πολλά ακόμη τέτοια.

Αλλά από την άλλη, ποια δεν θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν;

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στα παραπάνω μακιγιάζ:

Dior Addict Lip Maximizer

Diorskin Forever Fluid foundation 020,030

Diorskin Forever & Ever Control

Diorshow Brow Styler

All In Brow Palette

5 Couleurs Precious Rocks – Emerald

Diorshow Maximizer 3D

Diorshow Pump n’ Volume mascara

Diorific Khol lipstick 671

Contour Levres

Diorshow Bold Brow 004

Diorblush Precious Rocks 864.

Crayon Eyeliner khol 099

Diorshow Art pen

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Μαλλιά: Στέλλα Αποστολίδου, κομμωτήρια Ikonomakis

Read More

And More