Ο οίκος Dior δημιούργησε το πρώτο ντοκιμαντέρ για το πώς φτιάχνονται τα αρώματα!

Miss Dior, J’adore, Sauvage και τόσα πολλά ακόμη… Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι ο οίκος Dior έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικά από τα πλέον θρυλικά αρώματα που θα βρεις εκεί έξω. Ωστόσο, όσα μπουκαλάκια και αν έχουμε… αδειάσει πάνω μας, όσες φορές κι αν έχουμε ακούσει εκείνο το “πόσο όμορφα μυρίζεις” κομπλιμέντο, υπάρχει κάτι για το οποίο δεν έχουμε πάρει απάντηση ακόμη: πώς φτιάχνεται το αγαπημένο μας άρωμα και τι διαδικασία ακολουθείται πριν το μπουκάλι να φτάσει στα χέρια μας; 

Ο οίκος Dior δημιούργησε ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο “Nose” μέσα από το οποίο ανοίγει τις πόρτες των θαυμάτων της αρωματικής δημιουργίας στο κοινό. Με ταξιδιάρικη διάθεση οι σκηνοθέτες Arthur de Kersauson και Clément Beauvais ακολουθούν τον αρωματοποιό του οίκου, François Demachy, για δύο χρόνια σε περισσότερες από δεκατέσσερις χώρες, από την Grasse έως την άλλη άκρη του κόσμου, στην αναζήτησή του για έμπνευση και τις πολυτιμότερες πρώτες ύλες. 

Μια πραγματικά αρωματική ταινία, το Nose ρίχνει φως σε μια από τις πιο κρυφές δουλειές του κόσμου και το Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια ευκαιρία για να την δεις! Διαθέσιμη στο Apple TV, Amazon Prime Video και Google Play.

Read More

And More