Ο οίκος Dior μόλις κυκλοφόρησε μια πούδρα που… δεν είναι πούδρα!

O οίκος Dior και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου για το μακιγιάζ, Peter Philips, ξέρουν να δημιουργούν τέλειες, αλαβάστρινες και φωτεινές επιδερμίδες και έχουν όλα τα όπλα γι’αυτό, από τις τεχνικές μέχρι τα ίδια τα προϊόντα και φυσικά τα μοντέλα που θα το αναδείξουν. 

Ο Dior, λοιπόν, μόλις λάνσαρε την ολοκαίνουργια πούδρα Powder No Powder σε μια εποχή που οι πούδρες έχουν εκτοπιστεί από τις γυαλάδες και τα shimmer. Όμως, τι κάνει αυτή την πούδρα ξεχωριστή; Με άλλα λόγια τι κάνει αυτή την πούδρα… να μην είναι πούδρα; 

Όπως λέει και ο Peter Philips στο βίντεο που θα δεις παρακάτω, έχει μια jelly υφή που γίνεται σαν δεύτερη επιδερμίδα με αποτέλεσμα να μην δημιουργεί εφέ cake όπως κάνουν οι περισσότερες. Μάλιστα οι τρόποι να την χρησιμοποιήσεις είναι πολλοί και διαφορετικοί. Για παράδειγμα, μπορείς να βάλεις την πούδρα σε όλο το πρόσωπο με ένα ειδικό πινέλο που έχει ο οίκος και που απλώνει το προϊόν σε πολύ λεπτές στρώσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς τόνους και να δώσεις τα βάθη που θέλεις και πάει λέγοντας. 

Παρακάτω, μπορείς να παρακολουθήσεις τον ίδιο να σου περιγράφει τι ακριβώς κάνει η Powder No Powder

Κι εδώ μπορείς να δεις πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Bella Hadid, της μούσας του οίκου!

Read More

And More