Ο οίκος Dior μόλις λάνσαρε μια πιο οικονομική σειρά μακιγιάζ που λέγεται Dior Backstage!

Δεν είναι κάτι καινούργιο: οι makeup artist στα backstage των shows συνηθίζουν να χρησιμοποιούν προϊόντα προτού καν κυκλοφορήσουν στην αγορά, προκειμένου να τα τεστάρουν. Μάλιστα, πολλές φορές τα προϊόντα αυτά δεν έχουν μπει καν στο τελικό packaging αλλά εμφανίζονται backstage μέσα σε συσκευασίες εργαστηρίου. Αλλά εδώ μιλάμε για μερικά νέα προϊόντα!

Η μεγάλη καινοτομία του οίκου Dior (δεν μας απογοητεύει ποτέ!) είναι ότι στήριξε μια ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ σε αυτή την λογική και δημιούργησε την σειρά Dior Backstage!

Η σειρά είναι ολοκληρωμένη και “αντλεί την έμπνευσή της από την δουλειά μου στα backstage. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σε neutral τόνους και σε με επαγγελματικές φόρμουλες που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο επιδερμίδας”, λέει ο Peter Philips image director για το μακιγιάζ του οίκου ο οποίος δημιούργησε όλη την τελευταία cruise collection του Dior σε αυτή την συλλογή.

Δύο- τρία σημαντικά hints για την Dior Backstage collection: είναι η οικονομική σειρά μακιγιάζ του Dior, τα foundation έρχονται σε 40 αποχρώσεις κι εδώ θα βρεις μια τέλεια παλέτα χειλιών, την Dior Backstage Lip Palette που βλέπεις παρακάτω και που έχει τα τέλεια nude χρώματα!

Read More

And More